Testere ili ti pile imaju.... Pozvani su bili neki pre jedno mesec dva, između ostalih onaj mali Mihailo. Ne znam šta su drndali. Problem je što su se na pretposlednjoj verziji tako unakazili sa novim dev-ima da ne znaju sada kako da se iskobeljaju.
Moj savet za sve ovde, ako je razlika u kvalitetu 20+% prvih 11 u vašu korist, a uz to je protivnik neaktivan, oborite pre utakmice kvalitet, ubacujući rezerve sa 3-4* i tako igrajte mečeve. Ta "novina" je ubačena u algoRITAM da nordeus preuzima ekipu, da bi bilo zanimljivo i izbegli dvocifreni rezultati. Da sistem ne prepoznaje toliku razliku u kvalitetu, nego je maltene izjednači.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
U novu sezonu ulazimo sa istom momcadi. Doveli smo samo 3 igraca i to je to. Danas tl totalno steka nemogu dat ponudu uopce. Cilj ove sezone nemamo, u kupu smo ispali nakon penala gdje sam realno u dvije utakmice trebao biti pregazen ali kako je ovo nordeus cak sam do penala dogurao.
Poslano sa mog SM-G960F koristeći Tapatalk
Krajnje gadnu ligu sam dobio, većina bez trofeja, spremali se za ovu sezonu a jaki propast.
Ujutro kad sam imao tokena je ista situacija bila dakle ne vidim uopce da netko bida dakle praznina. Zalio se nordeusu oni kazu greska koju ce ispraviti međutim danas isto tako. Da se razumijemo nije meni problem kupit 1k tokena i pokupovat igrace. Nije to zanimljivo.
Poslano sa mog SM-G960F koristeći Tapatalk