Koliko zelenih kofera je dovoljno da se nafarma da bi napravio dobar tim za nekoliko sezona? Lupite neku cifru odprilike 😀
Novi😏
Bilo mi cudno sto mi je ekipa samo 4% jaca dala cak 5 komada, a onda sam video team play bonus prve postave i sve mi je bilo jasno. Znaci, sve je bilo namesteno na max, cak sam potrosio 15 plavih da bi i to bilo na max, ali posto necu da trosim zelene na team play bonus prve postave, dogodilo se ovo. Pogledajte samo ocene moje zadnje linije. Neverovatno...
Cestitam, upropastili ste t11!![]()
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Ako ti nije konkurencija velika baziraj se na krila, njih treniraj dokle može. Jedan specijalista za slobodnjake, drugi za kornere i digni ih na 150% za po 500 zelenih i onda si miran. Možeš ostatak tima i rasprodat na kraju sezone da prevariš nordeus sa nižim kvalitetom a čim počne nova sezona kupiš 9 penzionera od 30-31 godinu i oko 85-90%. Sačuvaj svakog onog slabijeg akademca da ti obara kvalitet.
Ma nema to veze, kad hoće da te zezaju zeznut će te i reći će da je to normalno. Evo ti primjera, jači sam 43%, on ne prati, imam duplo veći i posjed i duplo više šuteva prema golu. 10 šuteva, efikasnost 0% iako sam svima tu efikasnost istrenirao preko 200%. Njegovi igrači su toliko slabi naspram mojih. E sad jedini razlog ovog poraza mogu da tražim u tome da mi nisu svi bili 99% odmorni, imao sam par igrača na 92% kondicije, al što je uvijek aktivni menadžer pri takvim situacijama kažnjen a ne neaktivni.![]()