Osvojena i LŠ . Tripla sve bliže, a zašto da ne osvojim i četvrti trofej kad se nudi, sve je moguće. Tokom sezone sam koristio čak 4 formacije i mijenjao taktiku iz defanzivne u napadačku.
Osvojena i LŠ . Tripla sve bliže, a zašto da ne osvojim i četvrti trofej kad se nudi, sve je moguće. Tokom sezone sam koristio čak 4 formacije i mijenjao taktiku iz defanzivne u napadačku.
Partizan je u prve 3 nedelje imao samo 5 pobeda, a ove je imao još 5, uz trol poraz od 0-4, sa igračem više... Dva napadača dala 21 gol do sada, a svi ostali 19... Po kvalitetu na startu sezone smo bili daleko najslabiji, a evo, možemo da se borimo i za 7. mesto, uz malo sreće...
Pobeda protiv 20% jačeg, koji nas je tukao po nogama celu utakmicu...
Umalo tripla na profilu na kojem nikad ne pratim, jednog istog protivnika sam dobio u oba finala a izgubio u obje ligaške utakmice. Imam šanse za triplu ako brojim i Super kup
Kad je počelo prvenstvo ušao prvog dana i to je bilo to.E kako je odmicalo vreme jedno dve nedelje pre kraja sezone ono malo pod gasom udjem da vidim šta rade moji puleni.Ono katastrofa...povredjenih kao na ratištu,crveni kartoni,moral haos..4 mesto ali vidim da ima šanse za titulu.LŠ poslednje kolo u grupi sutradan,kup ispao.I ja ti onako pripit dovedem ih malo ured.Sutra mi se pojavi jedan mladi DC-DL na preporuku,naravno ja ga uzmem da malo koliko toliko osvežim ekipu jer je ekipa bila negde oko 95% jačine.
Kreće borba sa prvom trojkom u ligi koja je ispred mene i šta se desi,osvojim ligu.E sad pošto sam na guzove osvojio treće mesto u grupi LŠ ja odlazim u nokaut fazu naravno Super lige.Oni pacijenti svi aktivni i jaki tako da malo na znanje a više na Nordeus sreću osvojim Super ligu.Sutra me čeka Super kup pa videćemo...Sve u svemu živeli pa šta bude
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
@Meša čestitke na triploj
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
Sutra 3 super kup finala, samo jedno bitno.