Obe ekipe bez trofeja, na drugom mestu u ligi. Sove za 3 dana izgubile 3 bitna meca
Obe ekipe bez trofeja, na drugom mestu u ligi. Sove za 3 dana izgubile 3 bitna meca
Zavrsena jos jedna sezona i na kraju osvojen Kup i drugo mesto u prvenstvu. U 26. kolu pobeda protiv prvaka koja je bila bitna da se osigura drugo mesto.
U ligi 5-6 aktivnih menadzera od kojih su trojica dosta ulagali u ekipu tako da je bilo zanimljivo. Steta sto je u trecoj nedelji sezone bilo kretenskih rezultata zahvaljujuci nordeusu koji je nesto cackao.
Frisanco ( AMR ) najbolji asistent Lige a steta sto Gallagher ( AML ) nije uspeo da prestigne prvog na listi po broju golova.
Cestitke svima na osvojenim trofejima!
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Stari rival i poznat meni....Igrali smo pre šest sezona finale LŠ i dobio sam ga ali tad je igrao napadačku formaciju i malo je previše samouvereno ušao u meč.
Pobedio je ekipu u finalu LŠ sada 15% jaču i igra V- formaciju.Znam sigurno da će sada igrati defanzivno protiv mene ali i ja ću bez zaletanja da udjem u meč.Sumnjam da ću da ga dobijem jer imam takav osećaj da će biti neka "igranka od strane vrha".Ali šta bude,živeli...
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
Last edited by Crvena Zvezda; 05-25-2019 at 03:55 PM.
Zašto ovaj čovek uvek mora da se iživljava nad mojom jadnom ekipom?
I da...tri pehara smo na kraju uspeli da uzmemo...da li je iskustvo?...Sreća(Nordeus)?...Možda malo i jednog i drugog...ko zna
Sve u svemu svima čestitke koje nešto osvojio i mnogo sreće naredne sezone onima koji nisu osvojili ništa...Živeli
Partizan gubi poslednju utakmicu u sezoni, tako što prima gol iz slobodnjaka, prvog šuta u okvir, u 72. minutu i završava ispod crte, na 9. mestu... S obzirom da je bilo projektovano da budemo poslednji, 9. mesti je super...
Čestitke na trofejima... Ja samo jedan ove sezone, 38. titula Kelta...