Results 1 to 2 of 2

Thread: Kupovina novih igrača

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    6

    Kupovina novih igrača

    Pozdrav svima!
    Imam jedno pitanje vezano za kupovinu novih igrača. Naime, od uvođenja promjena vezanih za nabavku igrača, koje se posebno tiču izmjena u načinu funkcionisanja kupovine igrača na pregovorima, moj tim je značajno izgubio na kvalitetu. Od manje-više stalnog boravka u vrhu tabele i borbe za tofeje, moj tim se evo već 3 sezone nalazi na pozicijama 10 i niže. Sezonu pred uvođenje izmjena sam osvojio LŠ, igrao polufinale Kupa i završio 4. u ligi. Inače, ulazim svaki dan u igru i dajem treninge igračima, a formacija i instrukcije su mi ostali isti.
    Kvalitetne igrače više ne mogu da kupim, osim na skaut listi, koja je skupa za one istaknutije igrače a igrači koji se mogu naći na aukcijama su baš slabi. U svim prethodnim sezonama, u kojima sam imao loše rezultate, pokušavao sam da kupim igrače poslednjih 5 dana u sezoni na pregovorima, ali i pored jakih ponuda, niko nije bio voljan da proda svoje igrače. A i kada bih prolazio dalje u viši rang takmičenja, ne znam koja je svrha kupovine na taj način, kada već znam da idem dalje a tim igračima istovremeno padaju ocjene.
    Zanima me na koji način vi održavate tim jakim i kako nabavljate nove kvalitetne igrače u sezonama posle. Izgleda da je ova igra postala u potpunosti naklonjena onima koji za pravi novac "kupuju" uspjeh, što je posebno potvrđeno promjenama u poslednjih nekoliko mjeseci.
    Hvala na odgovorima!

  2. #2
    Champion Crvena Zvezda's Avatar
    Join Date
    Oct 2016
    Location
    Hamburg
    Posts
    2,733
    I dalje čekaš priliku za igrača na 90% za par tokena. Ili jednostavno kupiš igrača sa 3-4* za 1 token i istreniraš sa nekih 200 kofera. Nema tu mnogo filozofiranja.

    Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk