Basta za nadu
Ok utakmica bilo je povuci potegni, ali izvukli smo se nekako![]()
Basta za nadu
Ok utakmica bilo je povuci potegni, ali izvukli smo se nekako![]()
Editovani su vam postovi, ne zanima me ko je prvi počeo acanbg drugi dan zaredom provociraš tvojim tiketima, ima tema Kladionica pa tu švrljaj o tome. Nemojte se spuštati toliko nisko da pominjete ustanove, rodbinu i ostale činjenice iz realnog života. Imate privatne poruke pa se prepucavajte niko nije dužan da čita vaše prepucavanje. Za sada opominjem za dalje ćemo videti.
sad kad pocnu svi traziti..![]()
ma hoces, to je najbolji nacin da se podigne posecenost ovog dela foruma.. ima i kinezi da nam dolaze, a njih ima 2 milijarde..![]()
Nestrpljivo ocekujemo pocetak finala LIGE SAMPIONAA!
![]()
Fk NeYmaaR je osvajac Lige Sampiona sezone 40. za nivo 10. (3. pobeda/6 finala)
Odlican start, imali smo igru, stvarali sanse...1 sansu u 15' promasuje Aguero a drugu Alexiou tako sto su presli celu odbranu. Totalna dominacija gde protivnik centar nije mogao da predje trajala je do momenta kada Xavi dobija 2. zuti karton i crveni i onda Messi pogadja iz slobodnjaka za 1:0 za Mythix's. Nekoliko minuta kasnije Ribery je poravnao rezultat, 1:1! Sledeci napad jos nije ni krenuo s centra Mythinx's Postize gol 2:1 ! A onda, faul Messija i slobodnjak koji Aguero izveo i dao gol za 2:2 ! (Agu je izveo 7 slobodnjaka 6 su isla preko zida, samo 1 je zavrsio u mrezi, golman je na golu bio fantastican). I onda zatim detalj iz 84' i kontra za Fk NeYmaaR Aguero odlazi iza linije odbrane alii sutira preko precke! U produzecima jos nekoliko slobodnjaka za Aguera koji su isli preko zida ali ih je golman odbranio i onda kraj 2:2. Penali : prvi sutira Aguero i njemu brani golman! Zatim 3 penala Mythix's team-a promasena, svi van okvira i Fk NeYmaaR OSVAJA TITULU!
Kog zanima, nek gleda moje promasaje i sanse tokom meca(nisam stigao sve da slikam jer mi je ubrzo pocela ligaska tekma koju smo dobili 5:0 protiv dobrog tima, slike u sledecem postu)
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot (fali deo slike ali je golman odbranio)
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
I trofej B|
![]()
I liga
![]()