Originally Posted by Steppenwolf Napokon se završila utakmica, koju mi nisu dali da gledam... Dva puta su danas starterima ukrali po 6% kondicije... Ja jos cekam obje moje kako su prosle. P. S. Znas li kojim danima u sezoni dolaze igraci za 79T i 0 eura Poslano sa mog MRD-LX1 koristeći Tapatalk
Originally Posted by vedran boca juniors Ja jos cekam obje moje kako su prosle. P. S. Znas li kojim danima u sezoni dolaze igraci za 79T i 0 eura Poslano sa mog MRD-LX1 koristeći Tapatalk Jednom nedeljno (sedmično), pa kad ti se zalomi... 4 puta u toku sezone...
Originally Posted by Steppenwolf Jednom nedeljno (sedmično), pa kad ti se zalomi... 4 puta u toku sezone... Ok hvala, jbga nisam to pratio Poslano sa mog MRD-LX1 koristeći Tapatalk
Originally Posted by vedran boca juniors Ok hvala, jbga nisam to pratio Poslano sa mog MRD-LX1 koristeći Tapatalk Obično startuje u 5 ujutru...
Originally Posted by Steppenwolf Obično startuje u 5 ujutru... Cekam rezultat utakmice vec 4 i pol sata haha Nordeus Poslano sa mog MRD-LX1 koristeći Tapatalk
Originally Posted by vedran boca juniors Cekam rezultat utakmice vec 4 i pol sata haha Nordeus Poslano sa mog MRD-LX1 koristeći Tapatalk Isti slučaj... Najverovatnije će biti simulirano noćas, kada restartuje dan...
Originally Posted by Steppenwolf Isti slučaj... Najverovatnije će biti simulirano noćas, kada restartuje dan... Katastrofa Poslano sa mog MRD-LX1 koristeći Tapatalk
Forum Rules