Што се тиче лигашког дела ту сам релативно задовољан. Првака лиге смо одлучивали у дербијима (оба сам добиоИз ЛШ сам испао још у групној фази... на гол разлику. Мислим да ме је 1 или 2 гола делило од ТОП 16
Што се тиче КУПА, е ту уопште нисам задовољан! Играо сам финале и изгубио са 0:1 . Имао сам одговарајућу формацију: 4-5-1 V Цела прва постава и резерве су имале савршен морал. Награде за добијену утакмицу су као и већи део сезоне биле подешене на максимум. Ја посматрам меч, противник такође. Имам 2 навијача, он једног. Мој тим је јачи за 1,2. Посед лопте у моју корист (55-56%). У 40 и неком минуту мој одбрамбени играч направи прекршај на ивици 16-ерца. Он добије црвени, а противнички клуб слободан ударац из ког постиже погодак
Мало је било то што сам играо више од пола утакмице са једним играчем мање, него ми се на старту другог полувремена повреди бољи DMC! У 86. минуту повреди се и други :'( Па немам ја 100 DMC-a у екипи! Пошто сам испизео, намерно нисам хтео да заменим овог другог повређеног, тако да сам последња 4 минута провео са 9 играча на терену. Ја сам добио 1 црвени картон и 2 повређена играча а он само 1 жути и трофеј! Е сад питам, да ли је то фер!?
Ала сам га написао свака ми част. Боље и од Милојка Пантића када је трезан![]()

305Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Из ЛШ сам испао још у групној фази... на гол разлику. Мислим да ме је 1 или 2 гола делило од ТОП 16
Што се тиче КУПА, е ту уопште нисам задовољан! Играо сам финале и изгубио са 0:1 . Имао сам одговарајућу формацију: 4-5-1 V Цела прва постава и резерве су имале савршен морал. Награде за добијену утакмицу су као и већи део сезоне биле подешене на максимум. Ја посматрам меч, противник такође. Имам 2 навијача, он једног. Мој тим је јачи за 1,2. Посед лопте у моју корист (55-56%). У 40 и неком минуту мој одбрамбени играч направи прекршај на ивици 16-ерца. Он добије црвени, а противнички клуб слободан ударац из ког постиже погодак