Mnogi menadžeri su na FB stranici, Twitteru, engleskom forumu postavljali pitanje "Gde su zvezdice mojih igrača?" To je već objašnjeno na fejsbuku i twitteru kao i na engleskom forumu ali pošto većina ne čita engleski forum odlučio sam da ovaj vodič prevedem i stavim na srpski deo foruma.

Kada dođete na jednu od prvih 7 pozicija u Ligi na kraju sezone prelazite ne sledeći menadžer nivo. Ovo znači da će i vaši protivnici na sledećem nivou takođe biti na višem nivou. Upravo ovde se neki od vas zbune. Primetićete da vaši igrači imaju manje zvezdica nego pre. Međutim, ukoliko pozicionirate kursor miša na zvezdicu videćete broj koji pokazuje kvalite vašeg igrača i taj broj je ostao nepromenjen.

Pitate se zašto se ovo dešava? Zvezice se koriste kako bi pokazale kvalitet vašeg igrača u poređenju sa vašim nivoom u Ligi. Igrač ne gubi veštine i niti je njegov opšti kvalitet manji ali prosek kvaliteta se povećava kako takmičenje postaje sve teže. Zvezdica samo vizuelno pokazuje koliko je dobar fudbaler u poređenju sa ostalim igračima na tom nivou. Njihov pravi kvalitet ostaje nepromenjen.




Svaki menadžer će videti da je kvalitet igrača ”(30)” i to ne zavisi od nivoa menadžera, ali broj zvezdica koje će videti zavisiće upravo od njegovog nivoa.

Još jedan način da ovo proverite je da pogledate timove ostalih menadžera koji nisu na istom nivou kao vi. Ako pogeldate tim nekog menadžera koji je na nižem nivou u odnosu na vas, videćete da za vas svi igrači imaju 1 zvezdicu. Kada pogledate tim menadžera koji je na jednom od viših nivoa, primetićete da ti igrači imaju mnogo više zvezdica nego vaši igrači. Ali i jedan i drugi od tih menadžera će videti svoje igrače sa 3 ili 4 zvezdice. Zato sto se nivo njihove lige razlikuje od vaše.

Nadam se da sam uspeo da detaljno objasnim jedno od najčešćih pitanja o Top Eleven-u.