ok, hvalaa kako znam koji brze dobivaju skill poene, a koji ne?
ok, hvalaa kako znam koji brze dobivaju skill poene, a koji ne?
moj savet je da kupujete igrace do najvise 25 godina i sa najmanje 4 zvezdice i to oko 6 i 7 ujutru i posle 12 uvece,sto se tice treninga treba trenirati igrace kojima fali 1 ili 2 skil poena naprimer do Q26 i to ih treba forsirati kada dobiju te skil poene on ce verovatno biti umoran i treba ga odmoriti jednu utakmicu,igrace sa 32 godine treba prodavati i ya male pare jer ce se u 33 penzionisati i necete ih moci prodatiuvek treba imati 22 igraca sa najmanje 4 zvezdice u niyim nivoima a kasnije i sa vise zveydica treba imati 2 golmana 7 odbrambenih 9 veznih 4 napadaca i a svakoj poyiciji 2 dr 2 dl 3 dc 2 mc 2 mr 2 ml 1 dmc 1 amc 1 aml ili amr po meni najbolja taktika 4-4-2 sa 4 odbrambena,mr,ml,amc,dmc i 2 st
Mnogo je to veliki broj igraca, ja na primer imam ovako : 4 igraca u odbrani mogu igrati i stopera i beka tako da ako je jedan povredjen ili suspendovan samo stavim 3 stopera i to je to nemam rezervi. Imam jednog rezervnog za MR -a za Ml nemam , imam jednog Rezervnog MC i + 2 u prvoj postavi jer igram klasicno 4 4 2 i imam jednog spica u rezervi![]()
I ja koristim taktiku 4-4-2 ukupno imam 21.-og igraca znaci dve postave,jednu slabiju koristim za ligu a drugu jacu koristim za ligu sampiona i kup(naravno povrede nekad kroje tim).
U odbrani imam 2 golmana 7 halfova sa bekovskim sposobnostima po dva bocna vezna 4 centralna vezna i 4 napadaca i preko 70 zelenih bustera![]()