Markovic'le öne geçen sarı-lacivertliler 'liderliği' kovalarken Diego'nun atılması planları bozdu. Commons eşitliği sağladı. Gruptan 2. çıkan Kanarya, yeni avını beklemeye başladı.

İki farklı Fener-1449783747546.jpg

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde Celtic ile 1-1 berabere kalarak, 9 puanla ikinci tur biletini kaptı. Sarı-lacivertliler, üçüncü kez katıldığı gruplardan yine üst tura çıkmayı başardı. İlk ikisinde grup lideri olarak bileti alan Kanarya, bu kez ikinci olarak vizeyi cebine koydu. Kadıköy'deki mücadelede Fenerbahçe'nin tek golünü 39'da Markovic atarken, Celtic'in beraberlik sayısı 75'te Commons'tan geldi.

İki farklı Fener

Sahada iki yüzlü (!) bir Fenerbahçe vardı. İlk yarıda rakibi karşısında etkili bir oyun sergileyen ve golü bulan sarı-lacivertliler, ikinci yarıda Diego'nun kırmızı görüp takımı 10 kişi bırakmasından sonra oyundan düştü ancak skoru koruyup istediği turu kaptı. Pereira, son bölümde Fernandaou'yu oyundan çıkarıp, maçı forvetsiz tamamladı.

İkinci kez 'dalya' dedi

Fenerbahçe dün akşam Avrupa arenasındaki 200. maçına çıktı. 71 maçını kazanan sarı-lacivertliler, Celtic karşısında 1-1'lik skorla 41. beraberliğini aldı.