-
Rookie
Bucharest City
Bucharest City noua mea echipa
-
Famous
-
Rookie
-
Famous
aha.. eu nu aș mai începe de la lvl 1 din nou niciodată
-
Rookie
atunci s-ai grija tare de contu de fb pentru mine senzatia e cam tot una ca cea de la nivelele mari.. de exemplu am preluat echipa de pe locu' 8 cu 1 singur jucator de 4 stele restul de 3.. am reusit 8 transferuri in prima zi, toti 8 calitate 24,la un pas de o stea rosie,si a fost destul de aglomerat la licitatie de dimineata.Am invins cu 5-0 in primu' meci,am urcat o pozitie pe 7 s,sant la 10 puncte de locul 1,si's multumit pt day 1 chiar daca's pe minus cu banii Sper la campionat si-n conditiile astea dar cred ca trebuie urgent un portar sa stau fara nici o grija Eu sper sa-mi bat trofeele luate cu Dacii Liberi (in 12 nivele luasem 15 trofee, 11 campionate din 12,doar 3 CL din 6 finale jucate si 1 cupa (O singura data am reusit tripla).E o provocare sa-mi depasesc realizarile trecute deloc plictisitor s-o iei de la nivel 1..
Maine voi juca cu locul 3,are 1 singur jucator bun dar ala are si lovitura libera ca abilitate,prin urmare voi lua sigur cel putin 1 gol daca nu voi cumpara 1 portar mai bun,dar slabe sanse sa mai cumpar ceva in urmatoarele zile..O sa joc pe atac puternic barem sa dau mai multe decat el si sa iau 3 puncte :P
Last edited by Valentin Oprea; 11-24-2014 at 08:30 PM.
-
Famous
Eh.. Ți-ai făcut ehipă bună
-
Apprentice
Multa bafta cu noua echipa.
-
Rookie
-
Super Moderator
-
Rookie