Originally Posted by Stratila Alexandru Si ce faceti voi ? Cum e duminica ? ) Exact cum a fost si azi noapte, am dormit ) abia acum incepe duminica...
Orlova FC - onForum - LIKE Orlova FC - onYoutube - SUBSCRIBE Orlova FC - onFacebook
Originally Posted by PricopGeorgeCătălin Exact cum a fost si azi noapte, am dormit ) abia acum incepe duminica... Incepe cam tarziu duminica la tine ! ))
Eu sunt un geniu, am fundas in atac fiindca atacantul avea rosu si celalt accidentat )
Originally Posted by Stratila Alexandru Incepe cam tarziu duminica la tine ! )) E important ca a inceput, e abia 11 fara 14 dar cred ca mai bag un episod din grimm si se termina, zi scurta )
Zilele astea cam liniste pe forum.
Originally Posted by لاشسهمث ئهةلاقع Zilele astea cam liniste pe forum. Eu abia zilele astea am cam terminat treaba, de maine e posibil sa fiu mai activ
Originally Posted by لاشسهمث ئهةلاقع Zilele astea cam liniste pe forum. eu am intrat cam zi de zi deci eu am fost activ )
Si eu intru zi de zi. ma refeream la faptul ca nu prea s-a vorbit p-aci ca de obicei.
Originally Posted by لاشسهمث ئهةلاقع Si eu intru zi de zi. ma refeream la faptul ca nu prea s-a vorbit p-aci ca de obicei. Asta e, nu putem forta pe nimeni, o sa ma gandesc cum putem tine userii cat mai activi.
Originally Posted by PricopGeorgeCătălin Asta e, nu putem forta pe nimeni, o sa ma gandesc cum putem tine userii cat mai activi. Sa speram ca va fi mai bine pe parcurs ! Incet incet vom evolua ! Sent from my GT-S5570 using Tapatalk 2
Forum Rules