-
Para Sorunu
Merhaba arkadaşlar, forumu ilk defa bugün gördüm ve hemen yıllardır çektiğim bir sıkıntıyı sizlerle paylaşmak için giriş yaptım.
Ben oyuna 2012'de başladım, ilk 20 sezonda takımım gümbür gümbür gidiyordu yanlış hatırlamıyorsam sadece bir sezon ligden çıkamadım onun dışında her sezon mutlaka ilk 3'ün içinde yer aldım. Ama daha sonra para sorunu baş göstermeye başladı. sezon başında kadromu güzelce kuruyorum ama sezon sonuna doğru kasa hergün fazlasıyla açık verdiğinden ne satacak oyuncum kalıyordu nede kasada param. Ve sonuç olarak sistem otomatik olarak en iyi oyuncularımı birer birer satmaya başladı. Ne yaptıysam para sorununu çözemedim. Günlük kasadan 20m üzerinde oyuncu maaşları çıkarken kasaya en fazla 5 6 m giriyor.
Bende 7 8 sezon önce oyunu bıraktım sadece token biriksin diye arada girip anlaşmalar falan bakıyorum. İlerde biriken tokenlerle para alıp takımı yeniden kurarım diye ama bu da kesin bir sonuç değil. Bi süre sonra yine aynı parasızlık sorunu çıkacak.
Sizler para konusunu nasıl çözüyorsunuz gelir-gider dengesini nasıl kuruyorsunuz? Sizlerin tavsiyelerini bekliyorum.