1. sürekli transfer yapmıyorum. 2 sezon veya 3 sezonda bir transfer yapıyorum. her sezon yapsam yine de bir sıkıntı yaşamam ama takımı bu şekilde düzenliyorum. bu sayede oyuncu maaşları düşük oluyor. sözleşmesi biten oyuncuyla eğer çok iyiyse yenileme yapıyorum.
2. zaten günlük girdiğimizde sponsor katkısı var. ben her gün girdiğim için 600k o şekilde geliyor.
3. bilet fiyatlarını çok yüksek tutmuyorum. tam orta seviyede yani 8 lira. bu sayede her maç ful çekiyorum stadı takım sonuncu sırada bile olsa.
4. birde 3 kupada sürekli yer almam da önemli tabiki. çoğu sezonda sıkıntı yaşamazsam en az çeyrek final ve ligte ilk 3'te yer alıyorum. nerden baksanız ortalama 50m gelir de bu sağlıyordur.
5. en önemlisi.. şimdi şöyle anlatayım ben oyunu face üzerinden oynamıyorum Game center hesabıyla bağladım ordan devam ettiriyorum. Bu sayede de telefonda oynarken video oluyor para, tedavi, moral, kondisyon paketleri için. bende önemli para diyip video izlemeyi ful para üzerinden yaptım ve günlük nerdeyse 20 civarı video oluyor 450k veriyor video başı 9m cepte. bunu yaklaşık 4 5 sezondur yapıyorum.
Buyrun şu anda size 5 günlük gelir gider tablom. Bu sene biraz transfere yöneldim olmasaydı 750m olurdu heralde para
Attachment 57591