Originally Posted by
TC Serkan Bozdemir
Sanırım şuanki oyuncu maaşlarındaki bu fark seviyeden kaynaklanıyor. Ben şuan 30.sezondayım, belki senin gibi 10.sevideyken oyuncu maaşlarıda seninki gibyimiştir. Ama şu var, oyuncu alırken maaşına pek bakmıyoruz pazarlıkta edemiyoruz, oyuncuyu başkalarının elinde kaptığımıza şükrediyoruz.
Bende bir oyuncu aldım mı hemen erine boşa çıkan oyuncuyu satarım, yaşı 30 u geçen oyuncuyu satarım elimde patlamasın diye, her sezon deli gibi 8 10 oyuncu almam ihtiyaç olan yere alırım 2 3 tane. Ama naparsam yapayım kasa hergün açık veriyor. Sanırım buda dediğim gibi seviye ilerledikçe olan birşey.
oyundaki ilk sezonlarımda para çoktu ama token sıkıntısı çekerdim. Sonları ise token var para yok.
Anladığım kadarıyla üst seviyelere çıktıkça oyun bize diyorki, öyle beleşe oynamak yok gerçek para kullanmazsan sana bu oyunda yer yok başarılı olamazsın.
120 kadar token vardı sattım paraya çevirdim stad inşaatına bastım. En az 4 5 sezon daha oyuncu almıcam token biriktirip inşaat basacam sonra bi aksilik olmazsa takımı kuracam artık.