Results 1 to 10 of 10
Like Tree2Likes
  • 1 Post By
  • 1 Post By Euthyrox

Thread: Dostluk maçı

Hybrid View

Tyson Bolt Dostluk maçı 05-21-2016, 02:46 PM
Ahmet T. Öncü Dosluk maçını rakip... 05-22-2016, 01:49 PM
Tyson Bolt Attığını görsem reddederdim ... 05-22-2016, 02:34 PM
Ahmet T. Öncü dostluk maçı ayarlasın önemli... 05-22-2016, 05:47 PM
Euthyrox Benle oynamışlardı oyuncum... 05-22-2016, 07:31 PM
Ahmet T. Öncü destek ekibine yaz diyecem... 05-22-2016, 08:23 PM
Euthyrox Ben doğru düzgün cevap... 05-23-2016, 03:38 PM
Ercan Mehmet Minkil Zaten dostluk maçıda yapsa... 05-22-2016, 06:07 PM
Tyson Bolt Tşkler Ada'mı sildim faceden... 05-23-2016, 02:52 PM
Tyson Bolt Belki verirler kardeşim arada... 05-23-2016, 11:34 PM
Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Apprentice
    dostluk maçı ayarlasın önemli değil. Oyuncun kartda görse ,sakatlansada , Kondiyon-Moral sıfıra düşşsede maç sırasında maç bitiminde herşey sıfırlanır.Yani maç başlamadanki halinde kalır onu anlatmak istiyorum. Bu durum aslında dostluk maçını ayarlıyanın zararına.Banada ard arda dostluk maçı ayarlıyan oldu Pres Sıkı , Top çalma Zor , Oyun anlayışı Sert hücum ayarlayınca en az 1 tane oyuncusunun kellesini alıyor

Rookie
    Quote Originally Posted by Ahmet T. Öncü View Post
    dostluk maçı ayarlasın önemli değil. Oyuncun kartda görse ,sakatlansada , Kondiyon-Moral sıfıra düşşsede maç sırasında maç bitiminde herşey sıfırlanır.Yani maç başlamadanki halinde kalır onu anlatmak istiyorum. Bu durum aslında dostluk maçını ayarlıyanın zararına.Banada ard arda dostluk maçı ayarlıyan oldu Pres Sıkı , Top çalma Zor , Oyun anlayışı Sert hücum ayarlayınca en az 1 tane oyuncusunun kellesini alıyor

Benle oynamışlardı oyuncum sakatlandı ama sıfırlanmadı bastım 10-15 tedavi puanını. Sakatlık için geçerli değil heralde
    Ahmet T. Öncü likes this.

Apprentice
    Quote Originally Posted by Euthyrox View Post
    Benle oynamışlardı oyuncum sakatlandı ama sıfırlanmadı bastım 10-15 tedavi puanını. Sakatlık için geçerli değil heralde
    destek ekibine yaz diyecem ama inan onlarda bilmiyordur çerezleri temizle derler kesin Sıfırlanıyor diye biliyorum ben. Sakatlıkda dahil.Oyun problemi olabilir.Sorununu ilet diyeceğim ama iştee sorduğuna alakasız cevap veriyorlar. Verecek cevap bulamadıklarında öneriniz bizim için değerlidir.Öneriniz için teşekkürler filan filan . Çözümü kesinlikle cevap olarak veremezler .

Rookie
    Quote Originally Posted by Ahmet T. Öncü View Post
    destek ekibine yaz diyecem ama inan onlarda bilmiyordur çerezleri temizle derler kesin Sıfırlanıyor diye biliyorum ben. Sakatlıkda dahil.Oyun problemi olabilir.Sorununu ilet diyeceğim ama iştee sorduğuna alakasız cevap veriyorlar. Verecek cevap bulamadıklarında öneriniz bizim için değerlidir.Öneriniz için teşekkürler filan filan . Çözümü kesinlikle cevap olarak veremezler .
    Ben doğru düzgün cevap gelmeyeceğini bildiğim için yazmıyorum hiç uğraşmayacam