Şu dostluk maçı atma işi çok kötü 100 de 39 kondisyonum var Ada'm bana maç atıyor keşke bir buton olsa dostluk maçına açık veya kapalı gibi sırf bu yüzden arkadaş siliyorum
Şu dostluk maçı atma işi çok kötü 100 de 39 kondisyonum var Ada'm bana maç atıyor keşke bir buton olsa dostluk maçına açık veya kapalı gibi sırf bu yüzden arkadaş siliyorum
Dosluk maçını rakip başlattıysa sendeki kondisyon maç bittikten sonra eski haline gelir.Sana rahatsızlık veriyorsa senda top çalma zor sıkı pres sert hücüm adam adama olarak ayarla sakatlansın oyuncuları. ben öyle yapıyorum zurnanun zırt dediği yerde dosluk maçı atanlara.
Attığını görsem reddederdim de ben yokken atıyor sildim Ada'mı faceden hayla top eleven arkadaş kısmında gözüküyor anlamadım bu işi bir gün geçti hayla arkadaşım
dostluk maçı ayarlasın önemli değil. Oyuncun kartda görse ,sakatlansada , Kondiyon-Moral sıfıra düşşsede maç sırasında maç bitiminde herşey sıfırlanır.Yani maç başlamadanki halinde kalır onu anlatmak istiyorum. Bu durum aslında dostluk maçını ayarlıyanın zararına.Banada ard arda dostluk maçı ayarlıyan oldu Pres Sıkı , Top çalma Zor , Oyun anlayışı Sert hücum ayarlayınca en az 1 tane oyuncusunun kellesini alıyor
destek ekibine yaz diyecem ama inan onlarda bilmiyordur çerezleri temizle derler kesin Sıfırlanıyor diye biliyorum ben. Sakatlıkda dahil.Oyun problemi olabilir.Sorununu ilet diyeceğim ama iştee sorduğuna alakasız cevap veriyorlar. Verecek cevap bulamadıklarında öneriniz bizim için değerlidir.Öneriniz için teşekkürler filan filan . Çözümü kesinlikle cevap olarak veremezler .
Tşkler Ada'mı sildim faceden hayla arkadaşım oyunda anlamadım bu işi
Belki verirler kardeşim arada güzel cevaplar alıyorum bazen hüsran