23Likes
-
Şu token fiyatlarınıda bir gözden geçirin bence bir browser oyunu için çok pahalı
-
takım emirleri olduğu gibi oyunculara da birebir emir verilebilse iyi olur
-
Maç oynanırken (en azından devre arasında da olabilir) kötü dereceyle oynayan oyuncular görülebilmeli ve değişiklik buna göre yapılmalı. Ayrıca hem facebook ta hem top eleven da arkadaş olduğumuz kişilerin maçlarını izleme aynı lige düşme vs. hususlarında server kaynaklı olduğu söylenen problemin de giderilmesi lazım.
-
Newbie
Gercek futbol hayatinda oldugu gibi ligi 5/6/7' ci bitiren takimlar UEFA ligini katilabilsinler. Topelevende UEFA ligi görmek istiyorum ve bu önerimi begenenler benim önerimi desteklesinler.
Saygilar
-
Token fiyatları gözden geçirilmeli veya dükkanda satılan eşa fiyatları düşürlmeli
inşaat zamanı çok uzun kısaltılmalı veya aynı anda en fazla 2 iş yapılabilmeli
bu konular hakkındada cevap verilmeli
-
Bence gol sesi eklenmeli duruma göre zaten sesin acılıp kapanma olayı olcak ama ses olunca oyuncuda heyecan artışı olur oynama şevki artar diye düşünüyorum.
-
hello. I want to get the forms of Galatasay SK and Neftchi PFK, I want to buy with tokens.
Please help me.
-
1- bence oyuncuları kiralama olsun ben oyuncuyu satmak istemiyorum gelişsin pişsin bana geri dönsün istiyorum .
2 - dünya kupasını bu oyuna uyarlansa mesela 1 ligin bi tane milli takımı olucak o lig içinden seçilecek ve o sezon başarılı olan bi player milli takımın başına geçiçek ve oyuncuyu milli takıma çağrılırsa eğer para verebilme imkanı olsun token verilsin mesela azcık heyecan katsalar oyuna hiç fena olmaz 24 seviyedeyim yani biraz heyecan olsaa.
-
Uefa Avrupa liginin olmasını ve şampiyonlar liginde gruplarda 3. olan takımında uefa avrupa liginde devam etmesini öneriyorum.
-
Özel yetenek sadece 1 tane verilebiliyor bir oyuncuya bence çok saçma bu arttırılmalı,mesala bir oyuncuya 7 8 mevki öğretilebiliyor,özel yetenekte öğretilebilsin sonuçta bedava değil onun içinde dünyanın beceri puanı harcanıyor.. misal defans oyuncuma Güçlü Defans Yeteneğini Öğrettikten Sonra Aynı Oyuncuya Korner Atmayı Kafa Toplarına Hakim Olmayıda Öğretebileyim Kısacası 1 den fazla özel yetenek öğretilebilsin.Yani en azından 2 tane 3 tane öğretilebilsin 1 tane özel yetenek öğretebilmek çok saçma aklıma geldikçe yazarım buraya..