altyapıdan gelen oyuncu jeton ücreti indirilmesi ve kaybedilen bir açık arttırmada harcanan jetonlarının yarısının geri dönmesi hoş olur
tablet surumu istiyoruz lutfen cokmu zor tablete gore surum yapmak
1 - dostluk maçlari bilgimiz dişinda oynanmasa
2 - oyun içi sohbet eklenmesi durumunda arkadaşlarla sohbet edebiliriz
Görüşmeler kısmındaki oyunculara takas + token şeklinde teklif verilebilir.
Oyunu oynayanlar azaldı bu bi gerçek ... oyuncu satamıyorum her açık arttırmaya 5 oyuncu açık arttırmaya çıkartıyorum ama alan yok ...
bu şekilde olunca paramda kalmadı oyuncuda satın alamıyorum ... böyle devam ederse bende oyunu bırakıcam yani en az 1,5 yıldır oynuyodum ama oyun iyileşeceği yerde kötüleşiyo ... elimizde kalan satamadığımız oyuncuları kendi değerinden daha az bi değere oyuna geri satma gibi bişey olmalı ... yoksa artık ne oyuncu satabiliyorum ne oyuncu alabiliyorum oyuncu maaşlarıda zaten çok uçuk sözleşme bile yenileyemiyorum şuan ... buna en kısa zamanda bi çözüm getirilmeli ... teşekkürler ...
oyunclar ( seviyeye göre uclendirmelerle) kiralanırsa oyun biraz daha zevkli olur. ayrıca macları videolu izleyelim gerek mac esnasında gerekse özetleri. stadı yaparken bu video da icinde idi onu da insa etmemize ragmen ne mac izliyoruz ne de özetlerini. radyo dinler gibi macı yorumlarla takip ediyoruz. maci izlersek takımın hatasını ayırdedebiliriz. mac basına izleme 1 token ucretle ucretlendırılsın madem kendı cikarlarını dusunuyorlarsa...
Ayrıca ligde son ikiye kalan ligden dussun. sampıyon olmak icin ne kadar ugrasılıyorsa ligden dusmemek icin de ugrasılsın. seviye 20'e kadar gel daha sonra oyunu bırak. bir zamandan sonra hesap silinsin. böyle olmasın ! son iki takım ligden dussun.
Katılıyorum 3D mac izleme olsa güzel olcak Hic Yoktan Kibrit Adamlari Oynatınfutbol manager deki gibi