http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%88%CE%B5.html
Διάβασέ το από την αρχή ώς το τέλος.
Και εδώ σταματάει η προτροπή μου σε παράνομες ενέργειες!!!!! ;)
Printable View
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%88%CE%B5.html
Διάβασέ το από την αρχή ώς το τέλος.
Και εδώ σταματάει η προτροπή μου σε παράνομες ενέργειες!!!!! ;)
Αν και ειμαστε σε λαθος thread θα πω και εγω την γνωμη μου και ας μας μεταφερει ο γιωργος.
Ειμαι ενεργος παικτης απο το χειμωνα το 2012 με εξαιρεση ενος ετους του που το παρατησα γιατι μου εσπασε τα νευρα.
Επενδυσα μια χρονια σε μια χριστουγενιατικη προσφορα και εκτοτε αρχισαν ολα τα προβληματα.
Ειναι σπανιες οι περιτπωσεις που εχω κερδισει αντιπαλους παικτες πιο δυνατους και παρα μα παρα πολλες φορες που ηρθαν κατι καφενεια και με εριχνα ξεγυρισμενες τριαρες και ντορτια χωρις να καταλαβω απο που με ηρθαν .Αγορασα αρκετες φορες παικτες απο τον κυνηγο κια του ειδα να καθονται στα νοσοκομεια οχι μια σεζον αλλα δυο και τρεις..Μαλλον με πηρε χαμπαρι το παιχνιδι να ξοδεψω τα βαλιτσακια. Οταν εκανα report η απαντηση που πηρα ηταν οτι λαμβανουμε στοιχεια απο το αγγλικο πρωταθλημα οπου τα παιχνιδια ειανι πολλά και οι τραυματισμοι πολλοί και συχνοι. Για τα κλαρινα τα απανωτα απο τα καφενεια με 2-3* παικτες μου λεει οτι το αγγλικο πρωταθλημα εχει πολλές εκπλήξεις. Επι λεξη ετσι. Προσπαυησε περισσοτερο να κοουτσαρεις την ομαδα σου. Γυριζω και του γραφω ενα F....ing game εκνευρισμενος και νου ανταπανταει να μιλαω καλυτερα..Οκ δεκτο.
Στο θεμα λοιπον που απο την στιγμη που θεωρω οτι το παιχνιδι δεν ειναι δικαιο και - παρολα αυτα το παιζω- για εμενα δεν υπαρχει παρανομια αν και το παιχνιδι την θεωρει,και ας μπορει να παρει οσα βαλιτσακια μπορει ο καθενα και ας βλεπει οσα βιντεο θελει. Οταν εμενα μου δινει 30T να κατεβασω το mobile strike και να το φτασω level 10 και τον αδερφο μου στην γερμανια σε ιδιο περιπου level του δινει 290T αυτο δεν ειναι κλεψια και αθεμιτος ανταγωνισμος? Εγω πως μπορω να τον κροντραρω?. Το ιδιο φανταζομαι συμβαινει και σε αλλους σερβερς. Ετσι λοιπον θα χρησιμοποιω τα παντα..Μπροστα στα 250t μερικα βαλιτσακια δεν ειναι και τιποτα. Εχω και αλλα να πω αλλα καποια αλλη φορα..
Οκ συμφωνώ αλλα δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη δικαιολογία γιατί παίρνουμε τα 30 πράσινα. Όλοι μας τα παίρνουμε και καλά κάνουμε με ότι συνέπειες μπορεί να έχει αυτό. Απλά ήθελα να δώσω κάποιες γενικές οδηγίες στον φίλο πάνω. Έχω την εντύπωση ότι κάνουν κάποιους τυπικούς ελέγχους αλλά δεν επιμένουν πολύ τώρα που έβαλαν το όριο. Μικρή σημασία έχει, απλά αν τη φάμε να μην γκρινιάζουμε γιατί τους κανόνες της νορντέους τους ξέρουμε και με αυτούς παίζουμε.
Στάλθηκε από το ZTE Blade A460 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
καλησπερα κι απο μενα
Kalispera paidia!!
καλώς τον
γράψε και εδώ 2-3 πραματάκια για να συμμετέχεις και στην κλήρωση
https://forum.topeleven.com/%CE%93%C...E%9D-96-a.html
εχω να κανω δυο προτασεις. 1ο (να μην πεφτει η ποιοτητα και τα αστερακια των παικτων μας νομιζω θα ηταν καλυτερα.) 2ο(να αλαξουν τις μεταγραφες εννοω να μην σπαταλαμε τοσα πολλα τοκεν για μια μεταγραφη)
καλησπέρα παιδιά καλώς σας βρήκα .....έχω μια απορία από παλιά και ακόμα δεν μπόρεσα να βρω λύση .....βλέπω στις μεταγραφές να μπενούνε παίχτες πολλυ μικρού επιπέδου σε ποδοσφερίστες με πολλά αστέρια που κανονικά ούτε ο κυνηγός δεν τους βγάζει και φυσικά και ο σκάουτινγκ .....κυρίως τούρκους και ινδονησούς ....πως το κάνουνε αυτό ?
εχει αλλάξει η αγορά, τα ίδια αστέρια που βλέπεις εσύ σε ενα παίχτη βλέπουν κ αυτοί ανεξάρτητα από το επίπεδο τους, μόνο η τιμή προσαρμοζεται στο επίπεδο του μάνατζερ
δηλαδή αυτών τον παίκτη που εγώ τον βλέπω 174 και σε 1% θα γίνει ελίτ ......αυτός τον βλέπει 99 και σε 1% θα γίνει ελίτ ?
ναι, είναι όπως στις ομοσπονδίες όπου μπορεί ένα μέλος απο την ομάδα σας να είναι 10 επιπεδα κάτω.
Παρόλα αυτά, τους παίκτες του τους βλέπεις σαν 5*-6*-7*
διάβασε και αυτά εδώ
https://forum.topeleven.com/%CE%95%C...%B4%CE%B1.html
https://forum.topeleven.com/%CE%95%C...%84%CE%AF.html
https://forum.topeleven.com/%CE%95%C...D-nordeus.html
είπα και εγώ τι γίνεται....οκ ευχαριστω πολυ παλικάρια
Καλησπερα παιδια, καλως σας βρηκα.
Δεν ηξερα οτι υπηρχε Ελληνικο section για το παιχνιδι.
Στην πραγματικοτητα, δεν ηξερα καν οτι υπηρχε forum. Τυχαια το ανακαλυψα καθως εψαχνα απαντησεις για τα bug του Tour
Χρονια πολλα κ καλη χρονια να εχουμε κ με υγεια το 2018
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους!
Καλησπερα σας.. παιζω απο τον σεπτεμβρη που μας περασε! Ειμαι καθε μερα μεσα και πρπσπαθω να παρακολουθω ολους τους αγωνες και κυριως τους σημαντικους! Ψαχνω για ομοσπονδια η οποια να ειναι ενεργη και τουλαχιστον γκολντ 2 και πανω!
Καθε χρονο κερδιζω τοτλαχιστον 1 τιτλο ειμαι επιπεδο μανατζερ 10 και επιπεδο προπονησης 78.. επισης θα ηθελα να μαθω καποια κολπα στις προπονησεις γιατι νομοζω πως σε αυτο το κομματι δεν τα πηγαινω καλα!
Καλως ήρθες
θα διαβάζεις θέματα από εδώ
https://forum.topeleven.com/%CE%95%C...3%CE%BF%CE%AF/
έχει τα πάντα όλα :rolleyes:
καλησπέρα κι απο εμένα σε όλους και καλές νίκες!
Καλησπέρα και από έμενα. Ήθελα να ρωτήσω κάτι έχω 3 παίχτες όπου είναι στην negotiations list πόσα token θεωρούνται αρκετά ώστε να τους δώσω?Σκέφτομαι να τους κρατήσω έτσι όπως είναι και να τους πουλήσω στην αρχή της επόμενης σαιζόν.Αν τους δώσω τώρα θα υπάρχει μεγάλη διαφορά?Attachment 110240Attachment 110242Attachment 110244
για τον dr με μόνη θέση 20 χρ. ούτε καν. για τον st αν ήταν αρχή χρονιάς, 10 για σένα, 30 δηλ. συνολικά θα τα έδινα. αυτή την εποχή 5.
πανω κάτω τα ίδια και με τον aml αν πάρει και 2η θέση. με μονή, 8.
γενικά πάντως αυτή την εποχή επειδή έχουν πέσει τα χτυπήματα, πέφτουν και οι διαπραγμάτευσεις. εγώ δίνω 3 τοκεν τώρα, αν θέλει ο άλλος πουλάει, αλλιώς άστο. ψάχνω μόνο ευκαιρίες τώρα.
Σε ευχαριστώ φίλε μου.Άμα είναι έτσι τότε στην αρχή της χρονιάς.Πάντως έψαχνα σήμερα για CB επειδή είναι τιμωρημένος ο βασικός μου στα ημιτελικά του κυπέλλου και κάτω από 12 tokens δεν πέφτουν ακόμα και οι 28 χρονών
και γω συμφωνώ.
Καλύτερα να περιμένεις εκτός αν σου δώσουν πάνω από 6-7 τόκεν.
Πάντως μην συγκρινεις με το τι γίνεται στην αγορά.
Εκεί έχει πολύ χαζό κόσμο που χτυπάει ότι νά 'ναι και όσο νά'ναι.
aml και st και με special ability δεν θα τους εδινα θα προτιμουσα να τους φτιαξω αντε και σου εδιναν 10 τοκεν
να τα κανεις τι να ψαχνεις να παρεις ?Τους παιχτες τους εχεις μπροστα σου 18αρηδες και με ειδικη ικανοτητα
δεν τους βρισκεις ευκολα στην θεση σου θα εδινα τιον αμυντικο δεν ειναι κατι ιδιαιτερο
Εχω ήδη καλύτερους και στις 3 θέσεις και είναι 18 χρονών με SA εκτός από το βασικό μου RB που δεν έχει.Λεφτά και tokens θα τα επενδύσω του χρόνου σε παίχτη που θα χρειάζομαι από τη στιγμή που δεν τους χρησιμοποιώ.
Re pedia pou mporo na vro kodikous gia tin karta?
Ποιά κάρτα ?
Λογικά θα εννοεί κωδικούς εξαργύρωσης ο φίλος
ναι αυτο εννοω
Καλησπέρα σας. Έχει μια προσφορά στην ενότητα 1ος σκόρερ μια προσφορά για ένα παίχτη 8-9 αστέρων. Τον παίχτη αν τον πληρώσω τον περνώ μόνιμα? Γτ μου λέει αν θέλω να δοκιμάσω την προσφορά. Τι εννοει να δοκιμασω
Καλησπέρα. Για άλλη μια φορά απογοήτευση.!!! Το να χάνεις από ομάδες πολύ πιο αδύναμες, παρατιμενες με αναρχα σχήματα πάλι δε το δέχομαι αλλά όπως λέτε ποδόσφαιρο είναι, μπάλα είναι και όλα γίνονται. Σήμερα όμως αυτό που έγινε είναι η αποκορύφωση. Το μεσημέρι κάνω αλλαγή ώρας σε αγώνα chl. Δέχεστε μια χαρά τα τοκεν μου... Αλλά κύριοι θα έπρεπε να είχατε προβλεψει ότι σε τυχών αναβάθμιση μπορεί να μη μπορούσαμε να μπούμε!!! Έπρεπε να είχατε κλειδώσει κάποιες ώρες το βράδυ λόγο της φιλικής λίγκας.
Έτσι το θεωρώ κλέψιμο και κοροϊδία να βάζω τοκεν για αλλαγή ωρας σε αγώνα και τελικά να μη μπορώ να τον παίξω όταν φτάνει η ώρα. Περιμένω μια σοβαρή απάντηση και όχι αυτές τις έτοιμες με ξύλινη γλώσσα!!! Όταν βάζουμε τα λεφτά μας για τοκεν βαλιτσάκια πράσινα κόκκινα πουά τα δέχεστε. Περιμένω μια αποζημίωση και τίποτα λιγότερο.
Καλησπερα παιδες. Εχω λιγοτερο απο εβδομαδα που μπηκα στο παιχνιδι και φαινεται πολυ καλα στημενο. Οποτε σαν πιο παλιοι με κανετε invite σε κανα tournament κτλ.
Ευχαριστω
Καλησπέρα, παιζω για πρωτη φορά και είμαι στην 3 εβδομάδα.
Το παιχνίδι το παίζει και ενα φίλος,
Πως μπορούμε να γίνουμε φίλοι; Μαλλον δεν είμαστε στον ίδιο server οπότε προσπαθήσαμε μέσω fb αλλά πάλι δεν βγάλαμε άκρη.
Έχουμε δηλώσει συμμετοχή στο ίδιο φιλικό πρωτάθλημα και μαλίστα παίζουμε αύριο αντίπαλοι αλλα δεν βρίσκω τον τρόπο να γίνουμε φίλοι και στο παιχνίδι
Παίζει να μπορώ να αλλάξω server
Επίσης, θα ήθελα να ξέρω γιατί πέρα απο την πρώτη μέρα, δεν μου έχει ξαναδώσει διαφημίσεις...Ποτέ!Ακόμα και όταν μου βγάζει να διπλασιάσω την επίδραση της εκπαίδευσης μέσω διαφήμισης δεν μου την προσφέρει.Κατα συνέπεια δεν μπορώ και να ξεκουράζω και να προπονώ τους παίχτες μου
Ευχαριστω!