Results 1 to 1 of 1
Like Tree4Likes
  • 4 Post By nikolgiorgos

Thread: Κανονισμοί του φόρουμ

  1. #1
    Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    17,714

    Κανονισμοί του φόρουμ

    Κανονισμοί
    1. Οι κάτωθι κανονισμοί ισχύουν για όλους και η παραβίαση τους μπορεί να προκαλέσει την αποβολή σας από το φόρουμ ή ακόμη και από τις υπόλοιπες υπηρεσίες της Nordeus.

    2. Το φόρουμ του top eleven, είναι ένας τόπος για θετική και εποικοδομητική επικοινωνία μεταξύ των μελλών που παίζουν το παιχνίδι που αγαπάνε.
    Η συμπεριφορά μας πρέπει να είναι ευγενική. Δεν πρέπει να γράφουμε με απότομο, ειρωνικό ύφος, να επιτιθέμαστε φραστικά σε άλλα μέλη, να χρησιμοποιούμε άσχημες εκφράσεις ή απρεπείς λέξεις.
    Τον τελευταίο χρόνο είχαμε πολλές πολιτικές εξελίξεις καθώς και πολλαπλές εκλογές. Σε αυτό το φόρουμ όμως απαγορεύεται να κάνουμε πολιτικές συζητήσεις. Υπάρχουν άλλα μέσα που μπορούμε να εκφρασθούμε σε αυτόν τον τομέα.
    Δεν επιτρέπεται να κάνουμε θρησκευτικού τύπου συζητήσεις καθώς και φράσεις με ρατσιστικού τύπου ή ερωτικών προτιμήσεων σχόλια καθώς και τοπικιστικού τύπου, που μπορεί να προκαλέσουν εμπρηστικές συζητήσεις.
    Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τους φανατικούς οπαδούς των ομάδων.

    3. Ιδιωτικότητα
    Ιδιωτική επικοινωνία μεταξύ μελών του φόρουμ, διαχειριστών ή μελών του top eleven , μέσω mail, fb ή προσωπικών μηνυμάτων δεν πρέπει να δημοσιοποιείται.

    4. Απαγορεύεται η δημοσίευση κωδικών που μπορεί να περιέχουν ιούς, spam, παράνομους τρόπους παράκαμψης του τρόπου που παίζεται το παιχνίδι.
    Δεν σχολιάζουμε ή προωθούμε άλλα παιχνίδια παρομοίου στυλ ούτε κάνουμε συγκρίσεις. Μπορούμε μόνο να κάνουμε αόριστες αναφορές.
    Μπορείτε να εκφράσετε την δυσαρέσκεια ή τον προβληματισμό σας εάν θέλετε να συνεχίσετε να παίζετε το παιχνίδι αλλά απαγορεύεται να απειλείτε ή να προτρέπετε άλλους να το κάνουν.
    Δεν αναφέρουμε άλλα site σκοπό την εμπορική προώθηση προϊόντων.
    Δεν βάζουμε μικρές αγγελίες ούτε δημοσιοποιούμε προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας , δικά μας ή άλλων. Προσέχουμε να μην παραβιάζουμε διάφορα πνευματικά δικαιώματα.

    5. Κάθε μέλος έχει έναν μόνο λογαριασμό όπου χρησιμοποιεί στο φόρουμ.
    Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να διαμορφώσετε την υπογραφή σας και θα φαίνεται σε κάθε δημοσίευση που κάνετε. Αυτό βέβαια δεν πρέπει να παραβιάζει οποιονδήποτε από τους παραπάνω κανόνες.
    Η παραβίαση των άνω όρων είναι αιτία για άμεση διαγραφή μιας δημοσίευση ή αποβολής ενός μέλους, μερικές φορές εφόσον είναι σοβαρή και χωρίς προειδοποίηση.
    Εφόσον έχετε αμφιβολίες για την παραβίαση κάποιων από τους παραπάνω όρους από εσάς ή από κάποιο άλλο μέλος, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου με προσωπικό μήνυμα.



    Συμβουλές
    . Εφόσον έχετε ξεκινήσει ένα θέμα (thread) αλλά δεν έχει τις δημοσιεύσεις (post) που σας ικανοποιούν, και αρχίζει να πηγαίνει πίσω από άλλα νεότερα, δεν χρειάζεται να ξεκινήσετε νέο θέμα, απλώς σε αυτό που έχετε, μπορείτε να κάνετε μια νέα δημοσίευση όπου μπορείτε να ζητήσετε εκ νέου μια συμβουλή και το θέμα σας θα προωθηθεί εκ νέου.
    . Εφόσον υπάρχει ήδη ένα σχεδόν ίδιο θέμα από άλλον χρήστη, καλύτερα να κάνετε δημοσίευση εκεί. Με αυτόν τον τρόπο, σημαντικά θέματα που μας απασχολούν, θα έχουν πολλές απόψεις των μελών του φόρουμ.
    . Δεν υπάρχει νόημα να κάνετε εγγραφή για να εκφράσετε την οργή σας με υβριστικό τρόπο. Το μόνο που θα γίνει, είναι να σβήσω το θέμα αφού το εντοπίσω. Εγώ, σαν διαχειριστής του Ελληνικού φόρουμ, δεν έχω καμία εργασιακή σχέση με την nordeus (όπως και οι άλλοι moderators). Είμαι απλώς ένας παίκτης που αγαπάει να ασχολείται με το παιχνίδι καθώς και το φόρουμ.
    . Το φόρουμ είναι απλώς ένα μέρος συνάντησης μας. Οι άνθρωποι του top eleven σπάνια επεμβαίνουν και αυτό γίνεται κυρίως όταν υπάρχουν νέα και εξελίξεις στο παιχνίδι ή όταν υπάρχουν σοβαρά ή επαναλαμβανόμενα τεχνικά θέματα.
    . Η Nordeus, που έχει βγάλει το top eleven είναι μια εμπορική επιχείρηση και όπως όλες πρέπει να μπορεί να επιβιώνει οικονομικά, να εξελίσσει το παιχνίδι αλλά και να έχει ικανοποιημένους πελάτες. Δυστυχώς όμως δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένοι και νικητές όλοι αυτοί οι χιλιάδες που παίζουν το παιχνίδι.
    Μην ξεχνάτε ότι το top eleven είναι βασισμένο στο ποδόσφαιρο, όπου η τύχη είναι καθοριστικός παράγοντας όπως και τόσα άλλα.
    . Εφόσον χρειάζεστε κάποια συμβουλή σε κάποια θέματα του παιχνιδιού, όπως πχ στις οδηγίες για το στήσιμο της ομάδας σας, είναι καλύτερο να ανοίξετε ένα θέμα, να κάνετε μια δημοσίευση , παρά να ζητήσετε την συμβουλή μέσω ενός προσωπικού μηνύματος. Έτσι όχι μόνο θα ωφεληθούν και οι άλλοι, αλλά μπορεί να πάρετε και κάποιες καλύτερες γνώμες.

    Τέλος παρακαλώ μην γράφετε Greeklish.
    Είναι κουραστικό στο διάβασμα και θα αδικήσετε την δημοσίευση σας.
    Last edited by nikolgiorgos; 08-29-2015 at 11:53 AM. Reason: adding
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html