Εντάξει δεν υπάρχει αυτο, βγαζουν νεες version χωρις να εχουν κανει developed τπτ... απίθανοι τυποι.
Η φραπεδια παει σύννεφο στο dev της nordeus
Printable View
Εντάξει δεν υπάρχει αυτο, βγαζουν νεες version χωρις να εχουν κανει developed τπτ... απίθανοι τυποι.
Η φραπεδια παει σύννεφο στο dev της nordeus
Στο επομενο major update θα υποστηριζονται και σουαχιλι
Sent from my SM-A300FU using Tapatalk
Έχετε καμιά υποψία ή καμιά εκτίμηση για την εξέλιξη που προανήγγειλε η nordeus σε ότι αφορά τις δημοπρασίες?
χμμμ, κάτι που θα δίνει περισσότερες επιλογές στο να αγοράσουμε ή να πουλήσουμε τους παίκτες μας ?
Attachment 80966
Στην φωτο που ανέβασαν οπως βλέπουμε απο πανω στην στήλη ποιότητας δείχνουν και ενα έξτρα αστέρι σε κάποιους.
Ειτε γεμάτο ειτε μισο ειτε καθόλου. Σαν το potential που μπορεί να φτάσει.
Αλλά να φτάσει πως;
Λες να είναι μια ένδειξη των γρήγορων παικτών;
Αν είναι αληθινή φωτο λίγο δύσκολο γιατί δίνει 6αστερο εναν 31χρονο
Ισως απλα μια ένδειξη ποσο κοντά είναι στο επόμενο αστέρι
Θα μπορούμε να κάνουμε κάποιου είδους scouting.. Τώρα το τι κριτήρια θα μας παρουσιάζουν οι σκάουτερς δεν ξέρω.. Πόσοι καλοί είναι στις κεφαλιές??
ναι, αυτόQuote:
Ισως απλα μια ένδειξη ποσο κοντά είναι στο επόμενο αστέρι
Δε πιστεύω να έχει να κάνει με το πόσο κοντά θα βρίσκονται οι παίκτες στο επόμενο αστέρι.
Μου φαίνεται άστοχο να κάνουν μια αλλαγή-αναβάθμιση για μια και μόνο γκάμα παικτών.Για εκείνους δηλαδή που είναι στο 78-79%,98-99% και ούτω καθεξής.Έτσι κι αλλιώς όλοι οι υπόλοιποι θα είναι αρκετά μακριά.Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι κάτι άλλο αφορά
Καλημέρες Φόρουμ.Μόλις μπήκα και κατέβασα την καινούρια έκδοση.Το διέλυσαν το παιχνίδι σε ότι αφορά τις δημοπρασίες.Δε φαντάζεστε τώρα 4.00+ το πρωί,τι γίνετε από χτυπήματα.Ο μεγάλος χαμένος είναι αυτός που κερδίζει τον παίκτη-ένας Θεός ξέρει με ποιό τίμημα-.Τα τοκεν και τα λεφτά επιστρέφονται σε όποιον χάνει.Άρα η αλλαγή που είχε κάνει η nordeus για μια εβδομάδα σε ότι αφορά αυτο ήταν στο συνολικότερο σχεδιασμό της,ηθελ να δει πως θα τσουλισει.Δυστυχώς κατα τη γνώμη μου αυτή είναι μια τραγική αλλαγή.
Μας τελειωσαν.
1. Τροφη για bid wars
2. Δεν φαινεται η ομαδα που αγοραζεις
3. Δεν φαινοντατι στατιστικα παικτων
Για να πετυχεις nordgen θα κανεις τάμα πλεον :(
Τους έχουν πάρει στο κατόπι στο αγγλικό φόρουμ σχετικά με την καινούρια έκδοση.Πάει η κατάρα και το μπινελίκι σύννεφο.
Το χειροτερο ειναι οτι εξαφανισαν το στατιστικα των παικτων. Τωρα γουρουνι στο σακι θα αγοραζουμε. Σπουδαιο development απο τη Nordeus.
Για ριξτε και μια ματια εδω!!!! https://forum.topeleven.com/top-elev...ion-5-6-a.html
Ολοι οι παικτες ανεξαρτητως επιπεδου βλεπουν στη δημοπρασια τους ιδιους παικτες!!!!!!! Τι αλλο θα κανουν???
Ο αλλος ειναι λεβελ 9 και χτυπιεται με εναν παικτη λεβελ 28. Τελικα τη δημοπρασια την κερδιζει ενας παικτης επιπεδου 3!!!! What the f@ck!!!!
ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΦΑΓΗ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΕΣ ΛΕΜΕ!!! Καπου εδω ειναι και ο θανατος ενος μετριοτατου παιχνιδιου νομιζω.
Χειροτερη εξελιξη. Αν εγω π.χ για πλακα φτιαχνω ψευτικες ομαδες και απλα για να τις σπαω σε παικτες δινω 110 τοπκενς σε παικτη τοτε πως μια κανονικη ομαδα θα κερδιζει; Γιατι ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν πολλοι επιτηδιοι και θα πονταρουν απο το 1ο λεβελ συν ολα τα κολπα που μπορουν να κανουν . Και συνεχιζουμε καταλαθος πονταρα σε 80αρη και λεω πω μακακια εκανα απλα ηθελα να δοκιμασω και βλεπω μετα καποιους να τον αγοραζουν με 10 τοπκενς ε αυτος που τον αγορασε ηταν 2 λεβελ. Που στην ευχη το 19 λεβελ να πονταρει με το 2ο λεβελ. Δεν φαινονται οι γρηγοροι, στατιστικα αλλα το αστερι. Συγγνωμη αλλα σκασιλα μου τι να το κανω η σημασια εχει το ποσο γρηγορα ανεβαινει ο καθε παικτης και το ποσο καλος ειναι. Αν ειναι καποιος 33 στην ηλικια και εχει 99 προς 100 και ειναι κοντα στο αστερι προσωπικα δεν μου λεει κατι και δεν παιρνω τετοιους πλεον. Απλα υπαρχουν περισσοτερες επιλογες αλλα και μεγαλυτερη ζητηση απο παικτες που ψαχνουν λαβρακια αρα και παλι δεν βλεπω κατι θετικο. Τεσπα γιατι σε λιγες μερες θα ειναι η 1η φορα με αυτον τον τροπο θα γινει της κακομοιρας και δεν θελω να ψαχνομαι στην αρχη της επομενης season απλα θα ειμαι θεατης τον οσων γινονται. Σκεφτομουν για μια ανανεωση στην ομαδα αλλα βλεπω να αγοραζω 1 παικτη εκτος αν τυχει και παρω 3 παικτες λογω οτι δουλευω με 2 συστηματα αρκετα πλεον και θα τους χρειαζομαι. Πριν απο λιγο κατεκτησα το κυπελλο 2-0 ειμαι 1ος στο πρωταθλημα και ειμαι κοντα στο νταμπλ αρα ειναι μια αρκετα καλη πορεια αλλα αυτα που γινονται με προβληματιζουν για την συνεχεια του παιχνιδιου. Ευτυχως υπαρχουν τα πρασινα ελπιζω να μην τα κοψουν αλλιως τελος εποχης για μενα.
γιατί να μην βλέπεις στατιστικά κ ομάδα προέλευσης ? αυτό ήταν το τελειωτικό χτύπημα, ότι θέλουν θα σου πασάρουν στην αγορά...
Στα τελευταια νεα πριν απο λιγο καποιος πηρε παιχτη στα 29 τοπκενς σημερα . Τις τελευταιες μερες που εβλεπα στον 5ο γυρο πηγαινε το πολυ και αν αρα ολοι καταλαβαμε γιατι το εκαναν . Αν και θα πεσουν μεγαλες προσφορες για καθε παιχτη ακομα και τωρα πιστευω οτι γιατι ολο ανανεωνται αν μπεις ωρα που δεν εχει κοσμο μπορεις να τσιμπησεις με ελαχιστα τοπκενς εναν παικτη. Αλλα γιατι ειναι στην αρχη , θελει αρκετο ψαξιμο ακομα απο ολους μας.
Εκτος απο οοολα αυτα τα...καλουδια που καναν παρατηρησα στις δημοπρασιες οτι ολοι οι παικτες δεν εχουν ειδικοτητα..Για τσεκαρετε το και πειτε....
Κάθε μήνα κατορθώνουν και καταστρέφουν το παιχνίδι γιατί για κατόρθωμα πρόκειται.
ένα άλλο που παρατήρησα είναι ότι δεν μπορείς πλέον να προσθέσεις στα αγαπημένα σου παίχτη
Επίσης πλέον στο chat της ομοσπονδίας φαίνονται μόνο όσοι είναι online.
Πήγα να πάθω καρδιακό πρωί-πρωί, νόμιζα ότι φύγανε όλοι χαχα.
Πέρα από την πλάκα, πιστεύω ότι το μόνο που πρέπει να διορθωθεί άμεσα είναι να να υπάρχει ξανά διαχωρισμός στα levels.
Attachment 81136
Attachment 81137
Kαι να βλεπουμε τα στατιστικα των παικτων φιλε axd23. γουρουνι στο σακι θα παιρνουμε??? θα σου φευγουν 20 τοκεν δηλαδη για να παρεις παλτο???
Παρτε και μια ιδεα σε τι τοκενς θα φτανουν οι δημοπρασιες....Τραγικο, αλλα αληθινο!!!!
Attachment 81138
Βέβαια για να είμαστε δίκαιοι αυτός που πόσταρε την εικόνα ήταν κι αυτός που διέπραξε αυτό το αίσχος.
Επειδή λέει αποφάσισε να σταματήσει το παιχνίδι, αποφάσισε να δώσει όλα του τα tokens πίσω.
Τουλάχιστον ξέρουμε αν τα τοκεν αυτά τα παίρνουν οι ομάδες η πηγαίνουν στον...καιάδα?
Άκυρο έχουν ειδικότητα αλλά πρέπει να μπεις στον παίκτη για να την δεις..
Το σκηνικό πάντως του ότι τα τόκεν του χαμένου επιστρέφονται... κάλιο αργά παρά ποτέ nordeus!
καλά είναι να κάτσουμε κανά μήνα εκτός γιατί θα γίνεται ο χαμός από Κυριακή πρωί
Ένα νέο update εδώ
https://forum.topeleven.com/top-elev...-23rd-may.html
- Διορθώθηκε το πρόβλημα όταν θες να κάνεις πρόταση σε φίλο σου για παίκτη αλλά δεν γινόταν από την έκδοση στο κινητό
(νομίζω όμως ότι πρέπει να κάνετε εγκατάστη ξανά το παιχνίδι)
- Στην λίστα της αγοράς παικτών, φαίνονται πλέον και οι ειδικές ικανότητες (αλλά πρέπει να έχεις σχετικά μεγάλη οθόνη - στο παλιό μου κινητό, με οθόνη 4.3 '' δεν φαίνονται)
Επίσης από εβδομάδα, θα ξεκινήσει ένα μίνι game, μια διοργάνωση-διαγωνισμός που θα τρέξει κατά την διάρκεια της σεζόν (για κάποιες μέρες ? )
Ένα νέο update
https://forum.topeleven.com/top-elev...16th-june.html
- Αυτόματο σύστημα πωλήσεων των παικτών
- Στατιστικά παικτών που βλέπουμε στην αγορά (αυτά είναι πλασματικά, όπως και των προτεινόμενων παικτών)
https://forum.topeleven.com/top-elev...19th-july.html
ένα update για την λίστα του κυνηγού
μετα την τοποθετηση του προκοπ αναμενονται ενδιαφερουσες ανακοινώσεις από τους devs
https://forum.topeleven.com/showthre...ferrerid=34695
και η απαντηση ηρθε
Attachment 85590
"τα ζώα μου αργά" το ξέρεις Νick ?
το λέγαν στο χωριό μου χαχα