Η τακτική του "ελέγχου ποιότητας" της κλήρωσης στις 3 διοργανώσεις, με αντάμοιψε για ακόμα μια φορά με το τρεμπλ.
Επαιξα σε πρω με 3* ομάδες ενώ στους άλλους δύο τελικούς, με λογικές ομάδες 90% και 108% ποιότητα.
Η δική μου ήταν στο 117%.
Έτοιμοι για ξεκαθάρισμα λοιπόν.
Μιά ώρα δύσκολη για να αποχωριστώ κάποιους καλούς παίκτες.
Ας δούμε ποιούς
GK MENZO - τον κρατώ για τα ματς ομοσπονδίας αύριο. Μετά φεύγει.
Το ίδιο και ο KROL.
Είναι 22 χρ. παίκτες, σχετικά αργοί 6* δηλ. την νέα σεζόν.
BLIND & KOEMAN (φτιαγμένοι με ειδικές "τείχος" και "κεφαλιές" - απαραίτητες για αμυντικούς ) θα κάτσουν άλλες 3 σεζόν τουλάχιστον (όπως ο KROL).
Ξεκιναν 6* την νέα σεζόν και με λίγη προπόνηση + αγώνες, θα φτάσουν πάλι κοντά 7* στο τέλος.
De Jong & MUHREN θα είναι 22χρονοι πλεον την νέα σεζόν, λίγο πιο αργοί, αλλά είναι πολύτιμοι 3θεσίτες.
RIKJAARD & VAN BAASTEN, 18άρηδες γρήγοροι επίσης, θα κάτσουν άλλες 4 σεζόν.
ΗΑΑΝ & CRUYFF επίσης θα μείνουν και μας κάνουν 8 παίκτες.
Τώρα λέω να κρατήσω ακόμα έναν αλλά δεν έχω αποφασίσει ποιον.
Τον RESEBRINK σαν μπακ απ ST ή τον GULLIT σαν πολυ-πλάγιο.
Όπως και νά'χει, την Κυριακή πρωί θα χρειασθεί να πάρω απλά έναν GK και έναν DC για να έχω έτοιμη την 11άδα μου για τον 1ο αγώνα της σεζόν στο κύπελλο.
Μια ομάδα που θα ξεκινήσει περίπου με 100% ποιότητα και θα φτάσει κοντά στο 120% προς την τελευταία εβδομάδα με τελικούς κλπ.
Χωρίς να έχω ξοδέψει μια περιουσία για πράσινα, παρά μόνο για κανά δυό νέους, ίσως για να δώσω καμιά εξτρά θέση.
Με τα τόκεν που μάζεψα αυτή τη σεζόν (35 συμβόλαιο + 30 ημερήσιος σπόνσορ + 30 του διαγωνισμού των σκόρερ + 100 από την πλάτινουμ) θα πάρω και 2 ή 3 παίκτες από τον κυνηγό (όχι τους ακριβούς, γιατί θα τους πουλήσω στο τέλος της σεζόν).
Θα κρατήσω φυσικά και 6 με χαμηλή ποιότητα αν και οι 5 θα μετράν μαζί με τους 9 καλους για τον μ.ο. ποιότητας.
![]()

158Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Reply With Quote