Last edited by nikolgiorgos; 11-12-2017 at 10:22 AM.
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html
θα δοκιμασω αυτη τη σεζον τανκινκ διοτι η ομαδα ανεβασε μεσο ορο ηλικιας οπως εχω πει κ σε αλλο ποστ.
ξεκινισα ηδη να πουλαω παικτες.ποτε ξεκιναω να αγοραζω χαμηλαστερους;απο τωρα ή με το που μπει η νεα σεζον 1η μερα;
ευχαριστω..
In Tesla FC's club we fight for glory in our fields. Our mission is a wealthy, yet promising team,
that spreads its ideas beyond the horizon and leads our spirit to the victory.
- A.E.K. FC
| seasons 01 -> 37 |
- Tesla F.C.
| seasons 38 -> 67 |
- Dragons F.C.
| seasons 68 -> 75 |
εγινε τεσλα ευχαριστω
Μια βοηθεια για να ετοιμαστω καλυτερα για τη νεα σεζον, καπου χαθηκα με οτι διαβασα.
Το πρωταθλημα βγαινει απο τους 14 καλυτερους η απο το μεσο ορο ολης της ομαδας ?
Εχω 18 ατομα, αν τσιμπησω 10 οσο το δυνατον μικροτερους σε αστερια, θα βγω κερδισμενος η θα χασω 10 τοκεν καθως θα μου ειναι αχρηστοι ?
Ευχαριστω εκ των προτερων και συγνωμη που ρωταω ξανα
Η ποιοτητα της ομαδας σου βγαινει απο τους 14 καλυτερους παιχτες που έχεις, οχι το πρωταθλημα.
Αν θες να ριξεις την ποιοτητα της ομαδας τότε πρέπει να πουλησεις 4-5 απο τους καλους σου παιχτες
και να αγορασεις 3* ή αν έχεις ήδη 3* ή χαμηλοτερους παγκιτες μην αγορασεις καθόλου.
Με το να ριξεις την ποιοτητα της ομαδας σου αυξανονται οι πιθανότητες ευνοικής κλήρωσης
σε πρωταθλημα, κυπελλο και τσουλου.
Εφοσων η ποιοτητα βγαινει απο τους 14 καλυτερους και το πρωταθλημα συμφωνα με την ποιοτητα,
αρα και το πρωταθλημα βγαινει απο τους 14 καλυτερους. Σωστα ?
ναι, και το πρωτάθλημα είναι πιο εύκολο.
Εγώ παίζω με ομάδες 3*-4*, όχι πάνω από 85%.
Από την 1η μέρα της σεζόν μπορείς να αγοράζεις παίκτες γιατί και η κλήρωση του πρω έχει ήδη γίνει.
αν προκρίθηκες για το επόμενο επίπεδο, ναι πάρε τώρα για να χάσουν ένα αστέρι.θα δοκιμασω αυτη τη σεζον τανκινκ διοτι η ομαδα ανεβασε μεσο ορο ηλικιας οπως εχω πει κ σε αλλο ποστ.
ξεκινισα ηδη να πουλαω παικτες.ποτε ξεκιναω να αγοραζω χαμηλαστερους;απο τωρα ή με το που μπει η νεα σεζον 1η μερα;
Αν μπορείς, πάρε νέους 5-6 και κράτα τους για πολλές σεζόν ώστε να γίνουν -7*, -8* ποιότητα.
Στα μεγάλα επίπεδα βέβαια, στην κορυφή του σέρβερ μπορεί να μην βοηθήσει αυτή η τακτική.
Μπορεί δηλ. να κληρωθείς και με 1-2 επιπεδα επάνω μάνατζερς οι οποίοι έχουν χαμηλή ποιότητα.
Είναι 3* μεν αλλά μπορεί να "ξυπνήσουν" και να αγοράζουν παίκτες 6*-7* για σένα αλλά απλούς γι'αυτούς.
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html
εμενα να δεις στο πρωταθλημα που εμαι τωρα και θα κριθει στο τελος ολοι ενεργοι