Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html
Εξοργιστικό, ευτυχώς δεν μου έχει συμβεί ....ακόμη.... είμαι παρών σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας μου γιατί από την αρχή της νέας σεζον διαπίστωσα ότι πρέπει να φτυσω αίμα για να πάρω τίτλο στη παρούσα σεζον στο 80% των παιχνιδιών που έδωσα μέχρι τώρα αναγκάστηκα να βάλω όλες τις οδηγίες στο μαξ για να πάρω νίκη ανεξαρτήτου διαφοράς ποιότητας αντιπάλου, χθες σήκωσα το κύπελλο νικώντας δύσκολα κ σχόλιο στο τέλος του αγώνα ότι " πήραμε με το μέρος μας τα περισσότερα σφυρίγματα" χαχαχα παράγκα ρεεεεε....α ρε Νορντεους με τα ωραία σου!
Ωραίος !
Εγώ ευτυχώς πέρασα στον τελικο της Super League.
Το αποτέλεσμα πλέον επαφίεται καθαρά στην τύχη
στο δικο μου ματς του cl σημερα κατεβηκε ο θεος στο γηπεδο. πρωτος ημιτελικος εκτος. αποτελεσμα 2-2. κερδιζαμε μεχρι το 62 οπου με δυο απανωτα κορνερ μεσα σε 5 δευτερολεπτα φαγαμε δυο γκολ. σημερα στον επαναληπτικο στην εδρα μας κερδιζαμε 3-0 στο 79. ε......αποκλειστηκαμε!!! Αυτη τη φορα φαγαμε 3 γκολ μεσα σε 10 δευτερολεπτα. Στο 88 ημασταν 3-3. Παει η προκρηση. ακομα πρεπει να πανηγυριζει αυτος.
Last edited by Nikose; 06-21-2018 at 11:32 PM.
Oι παικτες μας δεν ειχαν κινητρο. Οι αντιπαλοι ηθελαν περισσοτερο τη νικη. . (Σχολιο βοηθου μετα απο νικη με 4-0) Η μαγεια των προγραμματιστων του T11.
Εγώ έχασα στον ημιτελικό 6-2 από μια ομάδα 15% χειρότερη, με κανέναν μας μέσα. Με ποια λογική ρε μηχάνημα συμπεριφέρεσαι σε μια ομαδα 143% λες και είναι η κολοπετινίτσα;;; χάνω και το χρόνο μου δηλαδή κοτζάμ μαντράχαλος να βλέπω 800 βιντεάκια τη μέρα για να φτιάξω την ομαδάρα και να χάνει απ τα χρέπια... ρε δεν πάτε από κει που΄ρθατε κύριοι νορντεοαπατεώνες!
απο οτι εχω καταλαβει το παιχνιδι αλλιως συμπεριφερετε σε αλλους κ αλλιως σε αλλους...
κ δεν εννοω αυτους που βαζουν λεφτα ή οχι.να ειναι οι σερβερ;δεν ξερω...
δεν ειναι δυνατον αλλοι να ειναι μονιμα πρωτοι,αλλοι να ειναι στην μετριοτητα(οπως εγω) κ αλλοι να τρωνε ακυρα συνεχεια...
Θέλει να βρεις τις ισοροπίες
δες τώρα πχ
ο @Poli3erosMpalas έχει ομάδα 143%.
Έχει επενδύσει πολύ στην ομάδα του, οκ ?
Ε, όσο πιο πολύ επενδύεις, τόσο περισσότερο χασούρα έχεις.
Νομίζω ότι το να κατεβάζεις ποιότητα είναι μονόδρομος.Εγώ απο τότε που το κάνω παίρνω για πλάκα το πρωτάθλημα και κάθε σεζόν θα πάρω είτε κύπελλο είτε champions η και τα 2 δύο.Αυτή τη σεζόν εκτός απο πρωτάθλημα έχω πάρει το κύπελλο με περίπατο 7-0 στον τελικό και αύριο παίζω τελικό champions.Γενικά τα απαράδεκτα αποτέλεσματα έχουν μειωθεί στο ελάχιστο.
Last edited by Nikose; 06-21-2018 at 11:31 PM.
Oι παικτες μας δεν ειχαν κινητρο. Οι αντιπαλοι ηθελαν περισσοτερο τη νικη. . (Σχολιο βοηθου μετα απο νικη με 4-0) Η μαγεια των προγραμματιστων του T11.
Αυτό ειναι το μυστικό επιβεβαιώνω κ εγώ τα όσα λες, όσο πιο υψηλή ποιότητα έχει η ομάδα με την αρχή της νέας σεζον τόσο πιο συχνά ειναι τα στραβά που θα σου συμβούν, βλέπε τραυματισμοί του καλύτερου σου παίχτη, κάρτες σε παίχτες σε θέση κλειδί, τρολαρισματα κ παραξενα αποτελέσματα