Page 43 of 63 FirstFirst ... 33414243444553 ... LastLast
Results 421 to 430 of 625
Like Tree394Likes

Thread: Απαράδεκτο αποτέλεσμα

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Rookie nichio's Avatar
    Καλή σαιζόν από μένα. Πρώτος αγώνας πρωτάθληματος πριν λίγο.. Εντός έδρας, ισοδύναμος αντίπαλος. Εγώ στα δυο πρώτα super League & κύπελλο, 4 νίκες με 17-1 γκολ... Απέναντι σε αξιόλογους αντιπάλους...
    Αποτέλεσμα αγώνα 0-4!!!!!
    Με 60-40 κατοχή υπέρ μου...
    Γιατί 'οι αντίπαλοι ήθελαν τη νίκη περισσότερα'
    Ήταν που ήταν για γέλια, μετά το τελευταίο update για τις εθνικές ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ.

Dreamer gkassimis's Avatar
    του εριχνα 10% σε ποιοτητα, οχι τρελη διαφορα, αλλα με το που εφαγε την κοκκινη αλλαξε το ματς. ουτε εγω να την ετρωγα δεν θα γινοταν τετειο πραγμαΑπαράδεκτο αποτέλεσμα-screenshot_1.jpg
    Kyparissia FC
    Level 35
    28 Champions, 15 Champions League, 15 Cups, 2 Super Cup

Rookie
    Quiz (για δυνατούς λύτες): βρείτε ποια λεπτομέρεια υπολόγισε η δαιμόνια μηχανή και αποφάσισε ότι πρέπει να κάνω γκέλα στην έδρα μου, με έναν απ τους χειρότερους του πρωταθλήματος. με σχεδόν 40% διαφορά, απόντες και οι δύο και ο άλλος με παίχτη λιγότερο. για να σας δω τι ψάρια πιάνετε!

Απαράδεκτο αποτέλεσμα-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%BF-1.png Απαράδεκτο αποτέλεσμα-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%BF-2.jpg Απαράδεκτο αποτέλεσμα-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%BF-3.jpg Απαράδεκτο αποτέλεσμα-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%BF-4.png

Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    είπαμε, στο αυτόματο μπορεί να συμβεί οτιδήποτε.
    Αλλιώς θα έκανε ο άλλος μια ομάδα 7* και θα επέστρεφε στο τέλος της σεζόν να μαζεψει τους τίτλους.
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

Rookie
    Βασικά πότε το είπαμε αυτό; Εσύ φίλε νικ έχεις φτιάξει αυτό το τόπικ και η περίπτωσή μου ανήκει στην πρώτη κατηγορία "Είχατε ένα αγώνα με αντίπαλο πολύ πιο αδύναμο και χάσατε ?". Αν νομίζεις ότι αυτό που ανέβασα δεν ανήκει στην κατηγορία, γράψε αναλυτικά τους όρους και τις υποπεριπτώσεις, που θεωρείς απαράδεκτο ένα αποτέλεσμα ή που δεν το θεωρείς, για να ξέρουμε κι εμείς πότε και τι θα ανεβάζουμε.

Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    122 % vs 85% ποιότητα και 57-43 κατοχή ?
    Απόντες και οι δύο μανατζερ ?
    Μόνο ισοπαλία ?

Περιμένω πιο εντυπωσιακά πράγματα
    χαχαχα
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

Rookie
    Quote Originally Posted by nikolgiorgos View Post
    απόντες και οι δύο μανατζερ ?
    μόνο ισοπαλία ?

περιμένω πιο εντυπωσιακά πράγματα
    χαχαχα
    το κουίζ μια φορά, δεν το απάντησες! :d

Pro
    Quote Originally Posted by nikolgiorgos View Post
    Απόντες και οι δύο μανατζερ ?
    Μόνο ισοπαλία ?

Περιμένω πιο εντυπωσιακά πράγματα
    χαχαχα
    Με πιο εντυπωσιακα πραγματα απο αυτο, πας στα γραφεια τους και για αρχη τους πετας αυγα. Μετα βλεπουμε. Με ακομα πιο εντυπωσιακα τους πετας πετρες, και με ακομα πιο εντυπωσιακα πραγματα τοτε τους πετας στο κεφαλι τους προγραμματιστες τους!!
    Oι παικτες μας δεν ειχαν κινητρο. Οι αντιπαλοι ηθελαν περισσοτερο τη νικη. . (Σχολιο βοηθου μετα απο νικη με 4-0) Η μαγεια των προγραμματιστων του T11.

Rookie
    ο αλλος εφαγε κοκκινη στον εναν απο τους δυο αμυντικους του, και με συστημα 1 dc 1 dmc 2 mc σου εφαγε το κεντρο, δες βαθμολογιες του κεντρου του και του κεντρου σου. προφανως αν ησουν μεσα και αλλαζες μεσους δεν θα ειχες γκελα.

Rookie
    130 εγώ 89 αυτός στο πρωτάθλημα στην έδρα μου το παιχνίδι με εμένα και παρών και 2-3 φίλους απών ο αντίπαλος 0-2 για πλάκα.Έτσι για να μην λέμε ότι συμβαίνει μόνο ατο αυτόματο.

Page 43 of 63 FirstFirst ... 33414243444553 ... LastLast