ε εντάξει, αυτό δεν ήταν τρολ.
ισοδύναμες οι ομάδες απλά δεν σου κατσαν τα πέναλτυ.
Printable View
ε εντάξει, αυτό δεν ήταν τρολ.
ισοδύναμες οι ομάδες απλά δεν σου κατσαν τα πέναλτυ.
Το γλιτώσαμε το κάζο καθώς νίκησε 0-3 η ομάδα.
1ο post του ετους. Καλη αρχη. Μας εσφαξε πανω στην ασπρη βουλα το κορακι. 4-1 αντι για 1-4. Ακομα πεναλτυ σφυριζει.....
Ξαναθυμηθηκε και τις προπονησεις ο βοηθος.
Attachment 92881
άλλη φορά δώσε και κάτι τις στον διαιτητή
αμ πως
ένα "στημένο" ματς σήμερα στο πρω.
Εγώ μόνο παρών, ότι και νά 'κανα, το ματς δεν το κέρδιζα.
Περίπου 25% ανώτερη ποιότητα, φουλ μπονους στην επίθεση, πίεση ψηλά, αλλαγές (και εσωτερικές), μπα
Με 12% ποσοστό σε γκολ με τελείωσε :rolleyes:
Attachment 92909
Attachment 92910
Εδώ βέβαια παίζει και το σενάριο της "στημένης" αγωνιστικής, μιας και ο κύριος αντίπαλος μου επίσης είχε φέρει Χ πιο νωρίς.
Attachment 92911
τες πα, το καλό είναι ότι είναι το 2ο φιξαρισμένο αποτέλεσμα της σεζόν, οπότε ενόψει τελικού τσου-λου πιστεύω ότι δεν θα τριτώσει το κακό :p
Σοβαρα τωρα?? :p Με μονο δυο φιξαρισμενα αποτελεσματα τη σεζον και εχεις το θρασος να αναρτας δημοσιευση στο "απαραδεκτα αποτελεσματα" ΝΤΡΟΠΗ!!!
Τελειωνεις ματς με 12% ευστοχια και μιλας?? ΝΤΡΟΠΗ!! Εμεις με 4αρακια στις βαλιτσες φευγουμε απ τα γηπεδα!
Attachment 92925
:P
αφού ρε nikose τα 4 πέναλτυ σου είναι από δύο διαφορετικούς αγώνες.
Μας τρολάρεις ? χαχα
αφού έχει άλλους εκτελεστές
ο Roebbers χτυπάει τα δύο πρώτα και οι Ingram - Godoy τα άλλα δύο.
Πως γίνεται αυτό :confused:
2ος ημιτελικός τσουλου σήμερα με κατώτερο αντίπαλο και αφού στον πρώτο έχασα 0-1 με 70-30 κατοχή διπλάσιες τελικές και τον τερματοφύλακα του αντιπάλου να αγγίζει το άριστο,ήρθε και το σημερινό 3-3 που με άφησε εκτός τελικού έχοντας οι 3 dc μου βαθμολογίες 5.2, 4.5 και 4.2.Θεϊκό έτσι;
3 DC :confused:
Τι συστήματα παίζατε ?
:rolleyes::cool::rolleyes::cool::rolleyes::cool:
Attachment 92980
Καλησπερα,ξεκινησα για 1η φορα να κανω τακινγκ με τους ομαδες μου λογο ενος επαγγελματικου ταξιδιου κ ειπα τουλαχιστον να ειναι εποικοδομητικο το παιχνιδι,αλλα η Nordeus μας κανει πλακα... κ ενταξει τωρα που θελω να γινω σακος του μποξ....τι γινετε ομως εαν εισαι απο την αλλη πλευρα??? οεο??? κ σου κατσει κανενα τετοιο λαχειο....τραβας τα μαλια σου...η το παρατας??? Ως τωρα κ στις 2 ομαδες μου επεσε ζαρια... υπερ μου,θελω να δω κ στις επομενες. Τα συμπερασματα δικα σας. Προσθετω εικονες.
.
Attachment 93439
Attachment 93440
.
.
Attachment 93441
Attachment 93442
ε, τα φιλικά έχουν άλλη λογική.
Το κύπελλο γιατί δεν το κυνηγάς ?
Σημερινή "ομορφιά" σε αγώνα chl, εκτός έδρας με λίγο καλύτερο αντίπαλο. Κανονική προετοιμασία, 52-48 κατοχή υπέρ του, 6.6 τελική βαθμολογία δικού μου τερματοφύλακα. Τελικό σκορ? 5-0 εναντίον μου [emoji857][emoji857][emoji857][emoji857].
Ότι να ναι...
Sent from my iPad using Tapatalk
παρα πολυ ειναι οχι απλα πολυ.
Σημερινος αγωνας με τον τελευταιο της βαθμολογιας. Μεχρι σημερα 22 γολ παθητικο, 0 στο ενεργητικο. Τα πρωτα του 3 τα εριξε σε εμενα με ποσοστο ευστοχιας στο 75%. Πρωτος στην βαθμολογια εγω.
Attachment 93724
Attachment 93725
Το χουμε πει, όταν είναι να στη φορέσει δεν τη γλιτώνεις με τίποτα... Κάποια αποτελέσματα μέσα στη χρονιά δεν έχουν σχέση με καμιά λογική...
αν έχεις καλό σερί και δεν παρακολουθήσεις έναν αγώνα σου, στην έχει στημένη χαχα
καλα στον nikose την εχει στημενη πολυ συχνα χαχαχα
Και μένα σημερινός αγώνας έχοντας το απόλυτο έως σήμερα και με αντίπαλο 30% χαμηλότερο 1-3 τελικό με ανατροπή παρακαλώ.Λες και δεν κατέβηκε η ομάδα καθόλου.
Στο μικρό πρωτάθλημα που συμμετέχω (lvl 14), ξεκίνησα με 4/4 νικώντας τον βασικό μου αντίπαλο 2-0 εκτός έδρας και από το Σάββατο και μετά με πάει πκε (3 ήττες στο γκολ και μια ισοπαλία)... Χώρις να αλλάξω κάτι δραστικά, ίσα ίσα που κέρδισα και ένα καλό τερματοφύλακα στο tour...
Άμα πάρει ανάποδες η ΒΛΑΚΕΙΑ, σπάει... Νεύρα. Είναι σαν να προσπαθεί (με τελείως ΛΑΘΟΣ τρόπο) να εξομοιώσει ένα ντεφορμάρισμα όλης της ομάδας...
Στην ουσία απλά σε κοροϊδεύουν μπας και σου φάνε κανένα ευρώ...
Περιττό να αναφέρω ότι η ίδια ομάδα κατέκτησε το προηγούμενο πρωτάθλημα με 7 πόντους διαφορά....
Ακριβώς το ίδιο έπαθα και γω.Ενώ ξεκίνησα με 4×4 έχοντας μάλιστα στρωμένη ομάδα απο την προηγούμενη σεζόν που έκανα περίπατο στο πρωτάθλημα,στην συνέχεια έκανα 3 ήττες και μιά ισοπαλία.Προσπαθώ να καταλάβω τι έπαθαν έτσι ξαφνικά αλλά δεν..
Bρε Nichio...κατσε να στα εξηγησω εγω. Χανεις γιατι δεν ξερεις. Δε στηνεις σωστα την ομαδα. Εχεις ενα αργο DMC που κολλαει στις αντεπιθεσεις και δεν τρεχει η ομαδα μπροστα. Ανοιγονται χωροι αλλα οι γρηγοροι πλαινοι καθυστερουν.Ερχονται φυσιολογικα οι ηττες. Απλα πραματα.
Οσο για σενα Harkonto, εχεις επαναπαυτει οτι η ομαδα θα εχει παρει φορα απο το προηγουμενο προ και θα σαρωνει. Δεν ειναι ετσι τα πραματα. Μαθε μπαλιτσα. Βγαλε και τους δυο κοντους κοντους που εχεις για DC. Χανουν ολα τα καλα στημενα μπροστα. Κοι οι πλαγιοι...δωστους λιγο ταχυτητα και αντοχες. Και μην αφηνεις πολλους χωρους. Αυτα εκμεταλευονται οι αντιπαλοι και κανουν παρτυ στη μεσαια περιοχη, βγαζοντας φασεις.
Οι προγραμματιστες του παιχνιδιου τις εχουν προβλεψει ολεσ αυτες τις παραμετρους!! (χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα αχα)
Αυτα μου λεγανε εμενα τοσα χρονια εδω μεσα που τους ελεγα τα στραβα και τα απιθανα που συμβαινουν. Τωρα τελευταια μαλιστα (κανα δυο χρονια) μαθαμε και τη λεξη troll οποτε εδεσε το γλυκο, και δικαιολογουμε τα αδικαιολογητα.
Μην κολατε...φυσικα και δε ξερω πως εχετε στησει τις ομαδες η ποιος ειναι κοντος η γρηγορος. Και μην προσπαθησετε να καταλαβετε γιατι και πως. Δεν υπαρχει λογικη εδω περα. Τοκενς να αγοραζετε και ολα καλα για τους Σερβους. ;)
Tokken δεν αγοράζω οπότε δεν τους κάνω την χάρη.Έχεις δίκαιο δεν έχει καμιά λογική το παιχνίδι.
ειναι παιχνιδι.χαλαρωνουμε κ απλα απολαμβανουμε τα καλα κ τα κακα του...
έτσι μιας που γίνεται κουβέντα, εκτός του ότι είναι τόσοι πολλοί παράγοντες που παίζουν ρόλο στο αποτέλεσμα (και δεν είναι οι ίδιοι κάθε φορά ), υπάρχουν πράγματα που δεν μπορούμε να ξέρουμε για τον αγώνα που ποστάρει ο καθένας μας αλλά ούτε για τον δικό μας καλά καλά.
Εννοώ αν δεν είμασταν παρόντες.
ας δούμε ένα παράδειγμα τι εννοώ
παίζω αγώνα κυπέλλου χθες με την ομάδα μου τον TIGRAN.
Είναι ομάδα ρεζέρβα που την έχω να παραμένει στο ίδιο επίπεδο εδώ και πολλές σεζόν.
γι 'αυτό και την έχω στημένη όπως νά'ναι για να χάνω.
μόνο στο κύπελλο και στις ομοσπονδίες την στήνω κανονικά.
Βλέποντας τους αγώνες φίλων με την βασική μου ομάδα τον ΝΙΚ, βλέπω ότι σε 4-5 λεπτά έχω κύπελλο με τον TIGRAN.
Ανάμεσα σε πανικό, απελπισία, απογοήτευση, νευρα, λέω ας πάω να δω και βλέπουμε.
Ωσπου να αλλάξω λογαριασμό, δεν πρόλαβα να φτιαξω την ομάδα αλλ'α με το που ξεκινάει, αλλάζω κατευθείαν και βάζω το τέρμα μου κι έναν αμυντικό.
Βάζω και τους άλλους τους κακόμοιρους παίκτες μου σε σωστές θέσεις και δίνω εντολές
πολύ αμυντική, έντονη πίεση, σκληρό τάκλιγκ, χωρίς αντεπιθέσεις κι οφσάιντ και δώστου μπόνους άμυνας σε όλο το παιχνίδι.
Την 3η αλλαγή την κρατούσα για το τέλος, μην μου τύχει τραυματισμός.
Το αποτέλεσμα ? νίκη 1-0
Attachment 93893
Attachment 93894
Attachment 93895
- ο αντίπαλος (που δεν ήταν παρών), πρέπει να έπαθε πλάκα βλέποντας το αποτέλεσμα και τις συνθέσεις.
Δεν μπορεί να φανταστεί όμως τι έγινε.
Τι θα μπορούσε να ποστάρει τώρα σε ένα fb γκρουπ για τον αγώνα του, άντε να φανταστείς χαχα
- μάρτυρας μου ο Nick Lizas που είναι φίλος της ομάδας και μπορεί να δει τον αγώνα αυτό
΄
Προημιτελικος cl σημερα (Δεν ηταν δικος μου αγωνας, ειναι αυτος που θα παιξουμε μαζι μεθαυριο). Wtf???? Tι παιχτηκε εδω?? Aκομη θα χτυπιεται αυτος που εχασε...
15 γκολ ουτε σε φιλικο με 1στερο δε βαζεις...
PS...Ο Emre ειχε χασει τον πρωτο αγωνα με 4-2
Attachment 94294
Attachment 94295
Ρε φίλε και γω σήμερα έχασα άχαστο triple.. Πρωτάθλημα το χω ήδη κερδίσει, κύπελλο είμαι τελικό με εύκολο αντίπαλο..
Στο ch.l προημιτελικό με αντίπαλο που έχω κερδίσει εντός 1-0.. Έρχομαι σήμερα στην έδρα του και η ομάδα μου ποτέ δεν κατέβηκε γήπεδο... αποκλείστηκα!! δεν ήταν ότι είναι τρολλ, αλλά για κάποιο λόγο η δικιά μου ΔΕΝ μπορούσε να αλλάξει πάσα... πάμε πάλι για το 4ο συνεχόμενο double!! Δεν θέλει η Nordeus να πάρω ευρωπαικό φέτος!!! :P
καλά άλλες περιπτώσεις η μια και η άλλη.
Το ένα είναι κακή μέρα που λένε,
στο άλλο ματς ο ΠΑΟΚ είχε στημένη την ομάδα όπως νά' ναι.
Ποιός ξέρει γιατί, ίσως προσπαθει να μείνει σεζόν.
εγω κανω τανκιν αλλα χτυπαω τα υπολοιπα και με τις 3 ομαδες η 3 ομαδα
δημιουργηθηκε πριν 5 εβδομάδες τελικα και με τις 3 φθασαμε σε τελικο κυπελλου
και με την 3η ομαδα παιρνουμε το πρωταθλημα
Attachment 94305Attachment 94306
Attachment 94307Attachment 94308