Αν έχεις και αλλά 10 από τον τελευταίο mini διαγωνισμό να κάνεις update το scout list.
[emoji14]
Γκίνια, που είναι εκνευριστική ειδικά όταν συμβαίνει σε τελικό.
Sent from my SM-T710 using Tapatalk
Printable View
οχι παιδια ο αλγοριθμος μια χαρα ειναι δεν τρεχει μια.
Τον φτιαξαμε να τους βαζεις στην τυχη και να κερδιζεις χαχαχα
Attachment 85317Attachment 85318Attachment 85319Attachment 85320
εφόσον ο gk είναι στην θέση του, οποιοδήποτε αποτέλεσμα είναι ανοιχτό.
μόνο εκτός θέσης το τέρμα γγυάται ότι δεν θα κερδίσεις ;)
* εμ γιατί νομίζεις ότι στήνουν μερικά παιχνίδια έτσι ?
Σου λέει ο άλλος πάει να μείνει σεζόν ε?
Υπολόγισες χωρίς τον ξενοδόχο
τουλαχιστον κερδισα το park the bus επίτευγμα χαχα
Σημερινό ματς κυπέλλου με αντίπαλο ίδιου επιπέδου αλλά δυνατότερο.Attachment 87030
Στο πρώτο ματς στην έδρα του έφερα 2-2.Ξεκινάει το δεύτερο παιχνίδι,δέχομαι γκολ και ισοφαρίζω γρήγορα.Attachment 87031
Μόλις ισοφαρισα έδωσε το παρακάτω μήνυμα ο βοηθός:"Δε μας αρκεί το ισόπαλο αποτέλεσμα,διότι θα βγούμε εκτός διοργάνωσης".
Πραγματικά μου φάνηκε περίεργο,γιατί ακόμη και με 2-2 πήγαινα παράταση.Η nordeus όμως είχε άλλα σχέδια.
Attachment 87032
Στο 76' ισοφαριζω και στο 78' εχω σκορ πρόκρισης.Αμ δε! Ο βοηθός με προειδοποιούσε νωρίς νωρίς ότι η ισοπαλία δεν αρκεί και στο 80' ισοφαριζομαι σε 3-3.
Θα μπορούσε κατα κάποιο τρόπο να λήξει κι 7-7 αυτό το ματς
Με τον βοηθο δεν βγαζεις ακρη.
Ειχα χασει 4-0 στον πρωτο αγώνα.
Στον δεύτερο το σκορ ηταν 1-1 και ο βοηθος μου ελεγε οτι εχω σκορ προκρισης και να παίξω άμυνα....
Για το ματς δεν μου φαίνεται εντελώς τρολια.
Τα εχουμε πει τα δεύτερα παιχνίδια κανουν καλες ανατροπες.
Οσο περιεργο ειναι οτι σε ισοφαρισε αλλο τοσο περιεργο ειναι οτι πηρες σκορ προκρισης με γκολ στο 76, 78.
Πιο πολυ μου μοιαζει οτι πηγε να τον φοβισει τον αλλον αλλα τελικα θα το εδινε την προκριση
Το παιχνίδι πάει απλά από το κακό στο χειρότερο... Για 2η σερί σαιζόν το 30% και βάλε των αγώνων φέρνει αποτέλεσμα ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ.
Τους είναι αδιάφορο αν κάνεις τις προπονήσεις στην ώρα τους.
Τους είναι αδιάφορο αν παρακολουθείς το 90% των αγώνων.
Τους είναι αδιάφορο αν αλλάζεις τακτική μετά από σειρά ανεπιτυχών αποτελεσμάτων.
Όταν είναι να στη ΦΟΡΕΣΟΥΝ θα τη φας ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΧΩΡΙΣ κανένα λόγο!
Πλέον το παιχνιδάκι υποβιβάστηκε στην κατηγορία γτπ.
Μόνο για πλάκα από δω και πέρα, έτσι για να βλέπουμε το ποσό ΗΛΙΘΙΟΙ είναι.
Σημερινό highlight η εντός έδρας ήττα από τον προτελευταίο που είχε 10!!! ήττες σε 12 αγώνες.
Αλλά βέβαια σύμφωνα με το μαλάκα το βοηθό "Αυτοί ήταν πολύ τυχεροί και εμείς χάσαμε μερικές καλές ευκαιρίες".
Ας ενημερώσει κάποιος αυτούς τους καραγκιόζηδες ότι η ΕΚΠΛΗΞΗ στο σημερινό ποδόσφαιρο συμβαίνει ΕΛΑΧΙΣΤΑ, δεν είναι ο ΚΑΝΟΝΑΣ.
Αλλά τι να περιμένει κανείς από μια "εταιρεία" που κάνει update και το παιχνίδι χρειάζεται ΜΕΓΕΝΘΥΝΤΙΚΟ ΦΑKO για να διαβάσεις κάτι....
Sent from my iPad using Tapatalk
για βάλε κανά αγώνα.
Εγώ είχα έναν τελευταίο στο κύπελλο.
Παρών μόνο εγώ στο παιχνίδι, κατάσταση, μπόνους, σύστημα μπλα μπλα να μην τα ξαναλέμε
με το ζόρι 2-1.
Οκ, συμβαίνουν αυτά αλλά δεν μπορεί να έχει σχεδόν ίδια σουτ ο αντίπαλος με 65-35 κατοχή !
και από το 35-40' να παίζω με έντονη πίεση και μαν του μαν γιατί το ψυλλιαστηκα που πήγαινε το αποτέλεσμα
Attachment 87120
Attachment 87121
Φίλε μην το ψάχνεις. Το παιχνίδι ζει μια στατιστική παράνοια... Σε δικό μου αγώνα όρο ημερών, με 66-34 κατοχή είχα τα μισά σουτ από τον αντίπαλο. Αλλά αυτό που γίνεται να χάνεις από όποιον ναναι ανά πάσα ώρα, δεν παλεύεται πλέον...
Σε συνέχεια της κουβέντας,
Έτσι για να καταλάβουμε το πόσο ΞΕΦΤΙΛΕΣ είναι...
Μέχρι την περασμένη εβδομάδα, πρώτος με 9 βαθμούς διαφορά και 2 ήττες σε 16 αγώνες....
Χωρίς να αλλάξω ΤΙΠΟΤΑ, μου φέρνει στα τελευταία 6 παιχνίδια 3 ήττες (με κάθε είδους ΑΠΙΘΑΝΗ δικαιολογία) και 3 ισοπαλίες με την ισοφάριση του αντιπάλου ΜΕΤΆ το 85!!!!
Οι αντίπαλοι μου λόγω ΑΧΡΗΣΤΙΑΣ είναι ακόμα πίσω μου, αλλά με 2 πόντους πλέον...
Τέτοια ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ τρολιά, ποτέ.
Το παιχνίδι πλέον είναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΖΟΓΟΣ, χωρίς καμία συνέπεια η αληθοφάνεια. Τα αποτελέσματα δεν έχουν πια ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τη δυναμικότητα ή τη φόρμα της ομάδας.
Σκέτη ΚΟΡΟΪΔΙΑ.
με έχει ζορίσει κι εμενα αρκετές φορές προς το τέλος του πρωταθλήματος, ενώ μέχρι τότε πήγαιναν νερό.
δεν μου συμβαίνει πάντα άρα δεν ξέρω αν είναι φιξαρισμένο ή κάτι επηρεάζει προς το τέλος την ομάδα, πχ πολλά συνεχόμενα παιχνίδια οι ίδιοι παίκτες.
όταν βλέπεις όμως ότι δεν σε πηγαίνει και δεν έχεις αλλάξει τπτ,.... ε άλλαξε, πχ μερικές φορές αν δεν παίξεις επιθετικα καποιους μικρους αντιπαλους το παιχνιδι μπορει να σε τρολάρει
Ευχαριστώ πολύ φίλε για την απάντησή σου. Το παιχνίδι πάει απ' το κακό στο χειρότερο σε θέματα ρεαλισμού, δυστυχώς...
Εχω 2 ομάδες και εκει που ήμουν πρώτος και με τις 2 ομάδες και φαινόταν πως παω για πρωτάθλημα, ξαφνικά και με τις 2 ομάδες 2 συνεχόμενες ήττες απο οτι ναναι αντιπάλους και πλέον ειμαι 2ος και 3ος...Πραγματικά ωρες ωρες ειναι οπως το είπες...ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΖΟΓΟΣ
Φαίνεται ότι υπάρχει "catch-up logic". Πόσες φορές μου έχει συμβεί αντιστοιχα στο CM και στο FM; Δηλαδή, το ότι κάτι πηγαίνει καλά, δεν σημαίνει ότι θα πηγαίνει για πάντα καλά. Κατι πρέπει να κάνεις fine tune.
Δεν υπάρχει fine tune στο συγκεκριμένο παιχνίδι αδερφέ. Αλλάζεις τερματοφύλακα μετά από απόδοση χάλια, βάζεις ισοδύναμο, και στο βγάζει πιο χάλια. Ότι ναναι δηλαδή...
άλλες φορές όταν παίζεις επιθετικά κ με πίεση με τους τελευταίους της βαθμολογίας σε ζορίζει...άλλες πάλι σου λέει ο βοηθός να πιέσεις...σε μερικά παιχνίδια αποφασίζει η μηχανή να σου βγάλει άκυρα τα μέχρι τώρα αστέρια της ομάδας ειδικά όταν αυτά δεν ειναι αγορασμένα από τους προτεινομενους...πάντα στο τέλος του πρωταθληματος τρώω ζόρι κ έχω χάσει κ ενα ενώ είχα +7 βαθμούς από το δεύτερο ...δεν υπάρχει γιατρικό...το καλό με σένα ειναι ότι οι υπόλοιποι ειναι ανενεργοί....συνεχισε να παρακολουθεις τους αγώνες κ έλπιζε να σου δώσει καλές συμβουλές ο βοηθός
Κατι αλλο επίσης που εχω πάθει ειναι σε αγώνα με τους τελευταίους. Να έχω πχ διαφορά δύναμης 15-20% και να μην μπορω να βάλω γκολ. Και μια στιγμή πχ στο 75 βάζω γκολ και μετα βάζω συνεχόμενα 4-5 ακομα. Δεν ξερω για εσάς παντως το εχω πάθει αρκετές φορές.
Σημερινό παιχνίδι με το δεύτερο. Ο μόνος ενεργός manager. Λέω και εγώ μετά από έξι παιχνίδια γαμήσι, μήπως αλλάξει κάτι... Ήττα 2-0 και φυσικά 'δεν ήταν η μέρα μας'.
Έχω ξαναχάσει παλιότερα πρωτάθλημα από τρολιά στους τρεις τελευταίους αγώνες, αλλά τέτοιο πράγμα ΠΟΤΕ.
Έπρεπε να φτάσω lvl19 για να δω αυτά τα ρεζιλίκια. Απλά ξεφτίλα...
Top Eleven, το #1 "love to hate" game του 21ου αιώνα!
Τι να σου πω φιλε? Το αναγνωρίζω το ¨προβλημα¨ και βάζω εισαγωγικά γιατι δεν ειναι κάποιο bug του παιχνιδιου, ετσι ειναι η νοοτροπία θα μπορουσα να πω (του Τ11). Και μένα σε αρκετές περιπτώσεις με εχει ξενερώσει αρκετά.
κάποιες φορές είναι ρουλέτα και ανάποδα.
Στο 1ο ματς δεν σε πήγε, στο 2ο σε ευνόησε.
Τελικά, με τα πολλά το πρωτάθλημα το πήραμε. Ευτυχώς. Με ψυχοβγάλτη βέβαια, τρεις νίκες στο γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια. Στο τελευταίο παιχνίδι δε, ήθελα μόνο νίκη, έπαιζα εκτός με πολύ καλή ομάδα και το πήρα με γκολ στο 80. Έκανε απόσβεση το εξτρέμ που αγόρασα 54 τόκεν. Να 'ναι καλά το παιδί [emoji39][emoji39][emoji39]
ΥΓ Έτσι για το γαμώτο, σύστημα δεν άλλαξα, το πήγα μέχρι τέλους.
Οκ,το περίμενα ότι κάποια στιγμή θα σκάσει αλλά όχι με τόσο εμφατικό τρόπο.Στο κύπελλο πάω τελικό,στο πρωτάθλημα έχω το απόλυτο τον βαθμών με δύο πανίσχυρους συνδιεκδικητες και στο Τσάμπιονς Λιγκ είχα καλή κλήρωση,αλλά...
Αντιμετώπιζα ισοδύναμο αντίπαλο,απών αυτός,παρών εγώ και με υποστήριξη.Το καταλαβαίνω ότι μπορεί η ήττα να είναι μέσα στα πλαίσια αλλά οι στατιστικές Δεν δικαιολογούν την έκταση του σκορ.
Attachment 89682
Attachment 89683
Attachment 89684
Θεώρησα ότι είχα πολύ καλές προϋποθέσεις για τρεμπλ αυτή τη σεζόν,αλλά πάντα κάτι συμβαίνει και δε κάθεται...
Έγινε λοιπόν κι ο επαναληπτικός κατα τον οποίο κέρδισα,αλλά πάλι έχανα κάτι τετ-α-τετ χεσε μέσα.
Attachment 89770
Έχουμε βέβαια και τον βοηθό Ο οποίος με "περιεργάζεται" εντόνως.
Attachment 89771
Κατά τον βοηθό το 0-4 του πρώτου αγώνα είναι ένα καλό αποτέλεσμα το οποίο πρέπει να διαφυλάξουμε.Εγώ ακόμα έχω στομαχοπονο απ'το γέλιο,αλλά για τους πιο θερμοαιμους έπρεπε να δίνεται η δυνατότητα να πέφτουν καντηλακια.
4αρα στην εδρα σοτ με ισορροπημενα στατιστικά;;
Αρκετά τραβηγμένο, καλη τρολια.
Καταλαβες καθολου απο την αναπαρασταση αν έπαιζε αμυντικά; (Ξερεις αν ηταν κάπως βαθια η αμυνα , η επίθεση του χτιζονταν σιγα σιγα κτλ κτλ)
Μηπως οταν εφαγες το πρώτο έκανες καμια λαθος κίνηση πανικού; Πχ γυρισες σε attacking ξερω γω
Βαλε και τις τακτικες
Ξεκίνησα αμυντικά/αντεπιθέσεις/μικτές πάσες/πλάγια και man to man.
Στο ημίχρονο γύρισα κανονική/χωρίς αντεπιθέσεις/πλάγια/έντονη πίεση/ζώνη με offside.
Επιπροσθέτως,δεν υπάρχει-αν δε κάνω τραγικό λάθος-άλλο παιχνίδι που να μην έχω σκοράρει.Είναι το πρώτο.
Μια από τις μεγαλύτερες στατιστικές Μ...ΕΣ του παιχνιδιού είναι αυτό που σου έκανε και σενα, 61-39 κατοχή και 19-16 σουτ!!! Κάτι που στο πραγματικό ποδόσφαιρο θα ήταν τουλάχιστον 20-7... Απλώς όπως έχουμε πει κατ επανάληψη, στο 1/3 των αγώνων το παιχνίδι φέρνει ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ αποτέλεσμα αγνοώντας ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ φόρμα, προετοιμασία κλπ. Με τις υγείες σου ⚽️⚽️[emoji456][emoji456]
Mod Edit: ας κρατήσουμε ένα επίπεδο! :P
Είχε 57% ευστοχία και συ 0 :p
Καλή/κακή μέρα. Δεν είναι ακριβώς τρολιά αυτό γιατί έχει καλή ομάδα έστω και αν δεν έβλεπε.
Στον επαναληπτικό θα πάς καλύτερα και σίγουρα θα νικήσεις γιατί πιστεύω ότι δεν θα επαναληφθεί η κωλοφαρδία του αλλά το θέμα είναι αν θα μπορέσεις να καλύψεις την διαφορά.
Δύσκολα.
χμ τσεκαρα τα lineups, 451v εναντιον 451v.
προσωπικα στο ημιχρονο δεν θα εκανα αυτες τι αλλαγες, και αποτι ειδα τα 3 γκολ τα εφαγες στο 2ο ημιχρ
αρα ο συνδυασμο που εβαλες ισως να τριγκαρε κατι "κακο" στον αλγοριθμο και να βγηκε αρκετα υπερ του αντιπαλου.
πχ. αλλαξες το m2m σε highpressure με offside trap. Ετσι παιζω συνηθως απο 65' και μετα, οταν τα αλλα εχουν αποτυχει και βαζω και attacking.
Προσωπικα στο ημιχ απλα θα εβαζα και m2m + high pressure, offside off
μπορει ο αντιπαλος να τα ειχε ολα στα τερματα στην αμυνα απο την αρχη γιαυτο και να μην καταφερες να βγαλεις γκολ.
Φυσικα σηματνικος παραγοντας και η τυχη. Πορφανως. Δλδ απλα οτι και να εκανες να μην γυριζε..
Δευτερο ματς δυστυχως αυτο δεν γυριζει αλλα μπορεις να πειραματιστες.
Το συστημα που χρησιμοποιω οταν ειμαι απελπισμενος εναντιον του 451v και μου βγανει ειναι το
3w-1-2-3w-1, high pressure, attacking, flanks, short passes, offside trap on , zonal
Προφανως αν εχεις εστω και 1% πιθανοτητες να το γυρισεις πρεπει να "ταραξεις" τον αλγοριθμο, αρα με συμβατικο τροπο και τσουκου-τσουκου-ball το πολυ να κερδισεις με κανα 1-0, 2-0
Άς ελπίσουμε στο TE2018 που βγαίνει την άλλη Τετάρτη, να διορθώσουν τίποτα και στον "περίφημο" αλγόριθμο. Με άλλα λόγια να μειώσουν τη συχνότητα των ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ αποτελεσμάτων...
Και επειδή γελάω όταν βλέπω να προσπαθούν κάποια παιδιά εδώ μέσα να εξηγήσουν τα ΠΑΛΑΒΑ που συμβαίνουν στο παιχνίδι, στο πρωτάθλημα που παίζω με την lvl20 ομάδα μου, μέχρι τώρα 5 αγώνες έχουν χαθεί γιατί "δεν ήταν η μέρα μας", "οι αντίπαλοι μας ήταν πολύ τυχεροί" και λοιπές Μ...ΕΣ ΝΑ ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ...
Ποσοστό 30% και βάλε...
Mod Edit: Δεκτή η άποψή σου αλλά καλό είναι να απαντάς λίγο πιο ψύχραιμα :)
Φίλε @nichio, σου έχω ήδη κάνει 2 edit στα σχόλια σου σε 1 μέρα! Σέβομαι τον εκνευρισμό σου και τον καταλαβαίνω αλλά πρέπει να κρατούμε την ψυχραιμία μας και να προσέχουμε την γλώσσα μας για αυτονόητους λόγους!
stay calm and trust your instict που λένε και στο χωριό μου! :p
Φίλε και συμπαίκτη,
Αφού καταλαβαίνεις τον εκνευρισμό μου (και φαντάζομαι πως τον βρίσκεις δικαιολογημένο), από τη στιγμή που βρισκόμαστε σε ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ forum ΕΝΗΛΙΚΩΝ, λογικό είναι κάποια στιγμή να ξεφύγουν τα νεύρα. Από τη στιγμή που δεν προσβάλλω προσωπικά ΚΑΝΕΝΑ, η λέξη "ΜΑΛΑΚΙΕΣ" δεν νομίζω ότι πρέπει να είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ.
Όλοι οι χαρακτηρισμοί που έχω κάνει εδώ μέσα αφορούν τη nordeus και ΜΟΝΟ, και την ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ "λογική" της σε βαθμό ΕΜΜΟΝΗΣ να θεωρεί την αφοσίωση και τη συνέπεια στο παιχνίδι, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΧΛΕΥΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΡΟΪΔΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΔΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ.
Oι τρολιές είναι δυστυχέστατα , παραπάνω από συχνές .Πρέπει να το πάρουμε απόφαση και να μας τη σπάει λιγότερο .Δεν υπάρχει άλλος τρόπος .Αυτό που λες φίλε nichio ,ειναι συχνό και σε μένα , όπως υποθέτω και σε πολλούς άλλους .Σιγουρα παίζουν ρόλο πράγματα που μόνο η nordeus τα ξέρει .Αποφασίζει σε πρωτάθλημα που πας να ξεφύγεις να στη χαλάσει ? να το κανει έτσι πιο ενδιαφέρον και για τους άλλους ? Υποθέσεις κάνω γιατί τα ζω κι εγώ .
Επαιζα ημιτελικό κυπέλλου σήμερα και από τον πρώτο αγώνα την ψυλλιάστηκα ότι μου την έχει στημένη .Και δυστυχώς επιβεβαιώθηκα πλήρως .Είναι ανώφελο να παραθέσω λεπτομέρειες του αγώνα και στοιχεία .Ειχα κατοχή , σουτ , ευκαιρίες ,τα πάντα ...ημουν παρών ....και αποκλειστηκα .
Είναι επίσης βέβαιο ότι την κάνει και στους άλλους .Επαιζα προημιτελικό ch.league με πολύ ισχυρότερο αντίπαλο από μενα , +1 λεβελ μαλιστα . Εχω χάσει τον πρωτο αγώνα 2-0 , και από λάθη δικά μου πιθανά .Στο2ο ματς τα έπαιξα όλα για όλα με το στήσιμο ,αλλά μεχρι εκει . Δεν ημουν παρών στο παιχνιδι , ο αντιπαλος ήταν , το ματς ξημερώματα .Και βλεπω το πρωί 2-4 !! με τον τύπο μέσα .Ακόμα θα τρέμει απο τα νευρα του.Γι αυτό σου λέω , δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι το έχει στημενο το παιχνίδι .Είναι σεζόν που πάει λογικά και σεζόν που προσπαθει να μου διαλυσει το νευρικο σύστημα . Εχω καταφέρει πια να το βλέπω αποστασιοπιημένα ...
Έτσι κι εγώ φίλε μου, τελείως στην πλάκα τις τελευταίες 3 σαιζόν, είναι όμως κάτι στιγμές που η κοροϊδία ΣΠΑΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑ... Και η αναλογία υπέρ-κατά στις τρολιές είναι τουλάχιστον 1/4 εναντίον, φαντάζομαι σχεδόν σε όλους...
μπα όχι τόσο συχνά, 1-2, 3 το πολύ σε μια σεζόν.
σήμερα είχα τρολιά στο κύπελλο
με 8 αποκρούσεις από το τέρμα του.
Οκ, είχα νικήσει με 5άρα στον 1ο αγώνα και καθάρισα.
Αυτό είναι το θέμα, σε χτυπάει από και από κει αλλά σχεδόν ποτέ σε συνεχόμενα ματς.
Attachment 89750
Attachment 89751
Επειδή όμως υπάρχουν και ανήλικοι στο φόρουμ, και επειδή οι κανόνες απαγορεύουν "προχωρημένες" λέξεις, καλό είναι να τις αποφεύγουμε. That's all, nothing more nothing less. (πετάω και το αγγλικό στο τέλος για να σπάει ο πάγος!!)
Συμφωνώ οτι υπάρχουν trollιες οι οποίες δεν μας ευνοούν αλλα πρεπει να κατανοούμε οτι αρκετές φορές, γίνονται trollιες οι οποίες ειναι υπέρ μας και πρεπει να τις αναγνωρίζουμε. Πχ στην δεύτερη μου ομάδα έπαιζα CL με πιο δυνατή ομάδα κατα 1% και μου συνεβει οτι και στον dimvol. Έχασα το πρώτο στην έδρα μου 0-2 και στο επαναλυπτικο βρέθηκα μεχρι το 30 πισω με 2-0. Και απο το 30 έπαιξα τα πάντα φουλ επίθεση. Που σημαίνει οτι ναι μεν ισως θα υπήρχαν πιο πολλές επιθέσεις αλλα θα ήμουν επίσης και πολυ πιο εβαλωτος. Και ομως, μεχρι το 90 το γύρισα σε 2-4 χωρις να δεχτώ ούτε μια φάση. Το λεω αυτο για να δείξω οτι γίνονται και σε εμάς trollιες....:p
Το πρόβλημα δεν είναι το ποιόν ευνοούν οι τρολιές, είναι η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ και ο τρόπος εμφάνισης που σου δίνει την έντονη οσμή της "ζαριάς" στο παιχνίδι...
Είναι τουλάχιστον περίεργο να σου βγάζει πχ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ 1 στα 3 παιχνίδια κάποιον αμυντικό η τον τερματοφύλακα με απόδοση 6 και κάτω (μιλάμε πάντα για ομάδες που ασχολείται κάποιος, όχι ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ ΤΣΑΝΤΗΡΙΑ).
Ίσως λόγω του ΚΡΑΞΙΜΑΤΟΣ που έπεσε πριν το καλοκαίρι για τις τρολιές που γίνονταν σε αγώνες με ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ διαφορά δυναμικότητας, η nordeus βρήκε άλλο κόλπο και πλέον έχουν μπει τα ντέρμπι και οι αγώνες με ισοδύναμες ομάδες στο στόχαστρο του λατρεμένου μας τρόλ [emoji451][emoji451][emoji451][emoji451][emoji451]
Και το κερασάκι στην τούρτα...
Οι χθεσινοί αγώνες είχαν οριστεί για τα ξημερώματα (02:30) σήμερα.
Αντίπαλος, ομάδα παρτάλι, 50% κάτω από μένα.
Οι προηγούμενοι 2 αγώνες, ντέρμπι με τους 2 πρώτους, χάθηκαν στο γκολ. Το λες και λογικό, έστω και με σχόλια του τύπου "οι παίκτες μας είχαν το μυαλό τους αλλού"!!!
Λες λοιπόν, να ένα παιχνίδι να πάρουμε πάνω μας.
Ξυπνάω σήμερα το πρωί να δω τι έγινε, είχα χάσει 2-1!!!!
Με 70-30 κατοχή, 25-8 σουτ υπέρ μου ο τερματοφύλακας μου είχε 5 αποκρούσεις και ο δικός του καμία!!
Εννοείται πως είχα προετοιμάσει τον αγώνα κανονικά με προπονήσεις, αλλαγές, τακτικές και άλλα τέτοια ΆΧΡΗΣΤΑ πράγματα, αφού μιλάμε για το γνωστό ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ παιχνίδι - τζόγος.
Ερώτηση μπόνους προς όσους επιμένουν να προσεγγίζουν λογικά αυτή τη ΜΠΟΥΡΔΑ.
Τι σόι πρωτάθλημα είναι αυτό που οι ώρες διεξαγωγής είναι ασανσέρ? Μήπως ο σκοπός είναι να σε πετύχουμε κάπου να κοιμάσαι, και να σου τη φορέσουμε?