Δηλαδη ενταξει ρε παιδι μου. Ποδοσφαιρο ειναι, παιχνιδι ειναι, θα χασεις. Ποσες ηττες θελει να κανεις μεσα στο πρωταθλημα?? 4?? 5?? 6??? Γιατι δεν χανεις ενα ωραιο αμφιροπο ματσακι με 1 η 2-0 ξερω γω?? Γιατι να εισαι 6αστερος και να χανεις απο τον τριαστερο και να πεφτεις στα πατωματα?? Γιατι πρεπει να χασεις απο ολες τις "κουλες" περιπτωσεις??
Last edited by Nikose; 01-28-2017 at 04:06 PM.
ε ναι αυτό είναι τρολιά χαχα, όχι το δικό σου ρε nikose που έχετε ένα αστέρι διαφορά !
κατέβασε τα ρολά ο GK και τρέχα γύρευε μετά
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html
Σημερινή φρέσκια τρολιά, αγώνας μεταξύ 1ου - 2ου, 18,5 - 15,5 αξιολόγηση, 17-2-1 συνολικά στο πρωτάθλημα, 10 συνεχόμενες νίκες με 0 γκολ παθητικό.
Ο αγώνας στην έδρα του 2ου, παρόντες και οι 2 μάνατζερ.
Αποτέλεσμα, 4-0!!! υπέρ του 2ου, με 3 γκολ σε 5 λεπτά μετά το 70...
Αξία ανεκτίμητη
Sent from my iPad using Tapatalk
η ζωή εδώ τελειώνει, σβήνει το καντήλι μου
που λέει και το τραγούδι.
Απλά κάποιες φορές , λέει game over.
Ήρθε η ώρα για να χάσεις.
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html
Σωστός!!!
Πάντως, για να λέμε και καμιά καλή κουβέντα, έχουν μειωθεί αισθητά τα παλαβά αποτελέσματα τις τελευταίες 2 σαιζόν...
Μάλλον έπιασε τόπο το κράξιμο που είχε πέσει, συν 1-2 σταθερές που ισχύουν για να μην στραβώνουν τα παιχνίδια εναντίον με αντιπάλους χαμηλότερης δυναμικότητας...
Sent from my iPad using Tapatalk
Σ' εμένα πάντως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Τα ίδια σκατά μου κάνει.
Τελικος κυπελλου πριν απο λιγο. Παιζω με ασθενεστερο αντιπαλο (περιπου 1 αστερι διαφορα οι ομαδες μας. Ειμαι στο κινητο λοιπον. Μολις αρχιζει το ματς με συνοπτικες διαδικασιες περιπου στο 20' του παιχνιδιου τρωω ενα γκολακι 0-1. Ωπα λεω...κατσε να μπω απο το πισι (επαιζε η κορη μου τα δικα της) να το χειριστουμε λιγο καλυτερα το ζητημα. Αφηνω κατω το κινητο, και βαζω στον σελιδοδεικτη το top eleven. Μεχρι να κανω login βλεπω το σκορ στο.....0-4!!! Απο το 20 εως το 35 του παιχνιδιου 4 γκολακια!!! Περιπου.....15-20 αληθινα δευτερολεπτα!!!! Φοβερο?????
ΕΓΩ
ΑΥΤΟΣ
Τι λετε??