Νικ δεν το λες και απαραδεκτο αποτελεσμα αυτο φιλε. Ισοδυναμες ειναι οι ομαδες. Απαραδεκτο αποτελεσμα θα ηταν αμα το 10αρι του τερματοφυλακα αφορουσε 3αστερο τερματοφυλακα σε 3-4αστερη ομαδα, απεναντι σε 6αστερη. Σαν αυτα που ανεβαζω δηλαδη.
κατόπιν ωρίμου σκέψεως () και παρακολουθώντας προβληματισμένος εδώ και στο αγγλικό φόρουμ τα διάφορα ποστ για απαράδεκτα αποτελέσματα, ήθελα να επισημάνω το εξής που μας έχει διαφύγει.
Επειδή πιστεύω ότι σχεδόν όλοι μας είμαστε φίλοι του ποδοσφαίρου και ξέρουμε ότι πάρα πολλές φορές οι ομάδες που υποστηρίζουμε δεν νικάν έστω και αν ειναι το φαβορί στα χαρτιά επειδή συντρέχουν πάρα πολλοί λόγοι.
Να αναφέρω κάποιους ?
- Κακός διαιτητής και επόπτες
- Ένταση στις κερκίδες, προσωρινή διακοπή του αγώνα
- Διαπληκτισμός και εκνευρισμός των παικτών (κουτουλιά του Ζιντάν στο Ματεράτσι)
- Παίκτες που έχουν τα ψυχολογικά τους, διαφορές με τον προπονητή ή κάποιους συμπαίκτες τους,
ή που είναι κορεσμένοι ή θέλουν να φύγουν από την ομάδα ή είναι απλήρωτοι (καλά γίνονται αυτά ? χαχα)
- Αυτογκόλ ! (ή γκέλα τερματοφύλακα)
- Δεν ξέρω τι άλλο δεν μου'ρχεται τώρα
όλα αυτά δεν περιλαμβάνονται στην εξομοίωση του παιχνιδιού.
Το καημένο το τοπηλεβενάκι 2 πράγματα μπορεί να σου βγάλει για ανατροπή της νίκης ενός φαβορί
ή περίεργα στατιστικά
ή σούπερ εμφάνιση του τερματοφύλακα.
Αυτά είναι.
Ε , τα βλέπουμε εμείς και τρελαινόμαστε
Last edited by nikolgiorgos; 06-16-2017 at 04:02 PM.
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html
χμμ, πολλά εύστοχα σουτ.
Κάποια στιγμή έπρεπενα το γυρίσεις σε μτμ, έντονη πίεση και σκληρά τάκλιγκ.
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html
το εκανα κι αυτο αλλα τα γκολακια εμπαιναν χωρις να παρουν χαμπαρι οι αμυντικοι.
εβαλα τον μεσο μου στην επιθεση και το επιθετικο κεντρο για να μπει το γκολ της τιμης.
Αυτος μεσα ηταν ,ουτε αλλαγες δεν εκανε.Απλα θα παρατηρουσε τη συντριβη μου.
Σημερα τουλαχιστον εκανα ανατροπη με τον πρωτο και μειωσα τη διαφορα.
Ρε παιδια στα 3 τελευταια ματς μου εχω φαει 2-5(2ο ματς για ημιτελικα σουπερ λιγκ 1ο ματς 3-0 κερδισα) 4-0 1-4 συνολο 14γκολ και ετσι σε 3 μερες κοντευω να τα χασω σχεδον ολα εχασα την θεση μου στον τελικο με πρωτο ματσ 0-3 εκτος και τωρα παω να χασω και το πρωταθλημα ειμαι στην ισοβαθμια ο 3ος ειναι στο -2 και ο 4ος -3 εχει γινει κατι ή απλα ετυχε σε εμενα γιατι δεν εχω αλλαξει κατι στο συστημα ή στο πως κατεβαζω την ομαδα οπως κανω καθε φορα