όχι ρε συ, σιγά μην βγουν και πουν πως λειτουργεί το παιχνίδι.Νίκο αυτά ειναι επίσημα απο τη Nordeus ή τα υποθέτουμε εμεις?
Ολα αυτα που γράφω , είναι από προσωπικές εμπειρίες (γιατί τρώω πολύ χρονο στο παιχνίδι, έχω πολλές ομάδες και πολλές φορές δοκιμάζω διάφορα πράγματα, αλλά και γιατί έχω διαβάσει σχεδόν όλα τα ποστ αυτού του φόρουμ εδώ και 4 χρόνια).
Δυστυχώς σαν διαχειριστές, δεν έχουμε κάποια "εσωτερική" πληροφόρηση για το παιχνίδι![]()
Αλλά οταν μου έκαναν την πρόταση και δέχτηκα, ο όρος μου ήταν ότι θα μπορώ να μιλώ ελεύθερα και να κάνω την κριτική μου όπως την έκανα έως τότε (και το δέχτηκαν).
Αυτό που ισχύει πάντως είναι ότι (επίσημη θέση) δεν επιτρέπεται το να στήνεις αντικανονικά την ομάδα με σκοπό να χάνεις επίτηδες αγώνες.
Παραμένοντας επίπεδο θεωρείται διαστρέβλωση του πρωταθλήματος (παράλληλα βέβαια κάνει κακό και στην τσέπη τους γιατί έτσι δυναμώνεις την ομάδα και μαζεύεις/ κάνεις οικονομία στα τόκεν και στα βαλιτσάκια).
Ε, εντάξει , κάνουν τα στραβά μάτια βέβαια αν και γώ έχω κάνει πρόταση ότι ρε παιδί μου, κάποιος μπορεί απλώς να μην θέλει να παίξει για 1-2 σεζόν.
Δώσε μου την δυνατότητα να δηλώσω μη συμμετοχή στο επόμενο πρω.
Να "παγώσω" την ομάδα μου και να συνεχίσω όπως ήτανε , μετά από 1-2 σεζόν.
Πάμε παρακάτω λοιπόν, να σου δώσω καμιά συμβουλή, γιατί βλέπω δεν τα καταφέρνεις με το θέμα.
Κάτσε λίγο να το μελετήσω.

394Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Reply With Quote