Quote Originally Posted by Ποσιδονας View Post
τον παλιό καλό καιρό που μετρούσαν άλλα πράγματα, όπως βλέπω τους δύο σου αγώνες θα έλεγα να στείλεις πάγκο τον gk σου και να βάλεις ή να πάρεις έναν έναν νέο.
τουλάχιστον για τα επόμενα ματς.
Κοίτα η αλήθεια είναι ότι ο gk έχει παίξει καλά σε αρκετά ματς.Για την ακρίβεια είναι η πρώτη φορά φέτος που είδα gk να βγαίνει mvp σε παιχνίδι απέναντι σε ομάδα χαμηλότερης δυναμικότητας. 113% εγώ 85% ο άλλος, 3-0 κέρδισα κύπελλο και ο gk βγήκε mvp. Παράλληλα τα παραπάνω γκολ ήρθαν από αντεπιθέσεις.Δεν ξέρω βέβαια αν οι φάσεις στο παιχνίδι έχουν κάποιο νόημα που να οφείλεται άπου (στις οδηγίες των δύο ομάδων πχ) ή απλά διαλέγει το παιχνίδι κάποια highlights και στα πετάει.
Όπως έχει πει ο νικ πιο πάνω, πιστεύω πλέον ότι ο gk είναι για να κλείνει το ρόστερ.Επίσης από την εμπειρία μου τις τελευταίες πέντε σεζόν όπου πάντα έχω την μεγαλύτερη δυναμικότητα από ολες τις ομάδες στις διοργανώσεις ο gk μου ποτέ ποτέ δεν βγήκε mvp (έως τον προ-προηγούμενο αγώνα κυπέλλου).Πάντα έβλεπα τον αντίπαλο gk να βγαίνει mvp. Από ότι φαίνεται ο gk είναι μόνο όπλο των αδυνάμων στο παιχνίδι.