Όπως έχω εξηγήσει για τις διοργανώσεις του τ11, στο κύπελο δεν υπάρχει διαχωρισμός επιπέδων αλλά οι ομάδες κληρώνονται βάση της ποιότητας που έχουν οι 14 υψηλότεροι παίκτες, την τελευταία μέρα της προηγούμενης σεζόν.
Αυτόν τον κανόνα, τον εκμεταλέυονται πολλοί που το έχουν καταλάβει και έτσι κρατούν μερικούς παίκτες χαμηλής ποιότητας, και μαζί με καποιους από τους καλούς τους, τελειώνουν έτσι την σεζόν. Την πρώτη μέρα της νέας σεζόν, αφού έχει γίνει η κλήρωση του Κυπέλλου, παίρνουν είτε νέους, γρήγορους και προπονούν για να πάρουν εξτρά αστέρι, η παίκτες από διαπραγματεύσεις ή κυνηγό.
Έτσι παίζουν με αυτούς και κρατάν τους "χαμηλούς" στον πάγκο.
Στο τέλος της σεζόν, κάνουν πάλι το ίδιο.
Ο δικός σου τώρα, έχει αυτούς στο τέλος, που βλέπεις είναι χαμηλής ποιότητας για αυτόν τον λόγο (μπορεί να είχε και τίποτα 3* ακόμα και να τους πούλησε μετά την κλήρωση).
Αρκετούς από τους άλλους παίκτες του, θα τους πουλήσει στο τέλος της σεζόν.
Έτσι παίζει σε κύπελλα χαμηλότερης ποιότητας και μπορεί και κυνηγάει και το τρεμπλ.
Για το επίπεδο του, 27, αυτοί είναι 6* παίκτες και 1 7* αλλά για σένα είναι 8*.
Όντως η κλήρωση του Κυπέλλου δεν είναι δίκαιη γιατί την πρώτη μέρα είναι μεν οι ομάδες ίδια ποιότητα αλλά αυτοί από μεγαλύτερο επίπεδο αγοράζουν μεγαλύτερης ποιότητας (για σένα) παίκτες.
Και εγώ έχω χρησιμοποιήσει αυτό το κόλπο για να πάρω το κύπελλο (και το τρεμπλ) γιατί αλλοιώς δεν γινότανε.

LinkBack URL
About LinkBacks

Reply With Quote