kalispera se olous!! i omada m einai sto level 10.. perisi pira treble... kai sinexizo fetos dinamika k opoio tropaio erthei kalodexoumeno!!!
7Likes
kalispera se olous!! i omada m einai sto level 10.. perisi pira treble... kai sinexizo fetos dinamika k opoio tropaio erthei kalodexoumeno!!!
Γεια σε ολους χρονια πολλα και καλες γιορτες.
Εχω τον Giorgaris fc 17 επιπεδο-10ος περιση φετος ο στοχος πρωταθλημα-την επομενη σεζον θαχω ομαδα για το επομενο επιπεδο-σκεφτομαι να παρω παικτη απο κυνηγο αφου δεν θα χρειαστουν προσθηκες εχοντας παικτες 107 και πανω.
Εχω και τον kostas fc 15 επιπεδο-2ος περιση και ο στοχος πρωταθλημα και κυπελο τσαμπιον οσο πιο μακρια-την επομενη σεζον θαθελα να πετυχω επιτελους τριπλ- θα κοιταξω να κρατησω 6-7 καλους παλιους συν 6-7 νεους παικτες μ.ο. ωστε να πετυχω συμπαγες ομαδα και να δωσω πιο συχνα παρον στους αγωνες.
Εχω και τον Tsolias fc 2 επιπεδο-1ος περιση με διαφορα. οταν ανελαβα την ομαδα ειχε ειδη αποκλειστη στο κυπελο-την επομενη σεζον παμε παλι για πρωτιες κρατωντας καλους παικτες ασχετος αστεριων.-τωρα τι κινησεις θα κανω ε; προσεξα οτι στις μεταγραφες ειχε πολλουε ασιατες, αραβες κλπ και γινοταν ενας χαμος διαφορετικος απ οτι με τις αλλες μου ομαδες σε αυτα τα επιπεδα. μαλλον λογο συγχωνευσης τον σερβερ. αρα βλεποντας αν και θελω ενισχυση 1 παικτη σε καθε γραμμη για αρχη δλδ 4-5 σιγουρα