840Likes
-
Rookie
Τελικός chl χτες το πρωί, αντίπαλος βαρβάτος 15% καλύτερος, 25-0-0 στο πρωτάθλημα του. Επιλέγω να ΜΗΝ παρακολουθήσω τον αγώνα, κατεβάζω την ομάδα αμυντικά και μου δίνει την κούπα με 3-0!!!
Σήμερα, με την άλλη ομάδα, "τελικός" πρωταθλήματος. Αντίπαλος λίγο καλύτερος, με είχε νικήσει την Τρίτη στον τελικό του κυπέλλου στα πέναλτι. Παίζουμε στην έδρα του και χρειάζομαι νίκη με 2 γκόλ διαφορά για το σηκώσω. Επιλέγω επίσης να ΜΗΝ παρακολουθήσω και πάω αμυντικά επίσης. Αυτός παρών, τελικό αποτέλεσμα 3-0 υπέρ μου!!!!! Μακράν η μεγαλύτερη χαρά που έχω πάρει από το παιχνίδι.
Κοινό σημείο αναφοράς, η μη παρακολούθηση των αγώνων και οι αποδόσεις των τερματοφυλάκων μου, 8,5 και στους 2 αγώνες. Από εδώ και πέρα, μόνο έτσι στα κρίσιμα παιχνίδια - ντέρμπι. Κατά τα άλλα το σύστημα σχεδόν ίδιο και στις 2 ομάδες, 4 άμυνα, 1 dmc, 1 Mc, 3 ενδιάμεσοι και ένα φόρ.
Έχω παραπονεθεί πολλές φορές στο παρελθόν για παλαβά αποτελέσματα, έτσι τώρα οφείλω να πω ότι στην καινούργια έκδοση με 2 ομάδες, είχα μόνο μια ΤΡΟΛΙΑ στη μικρή ομάδα. Μακάρι να πάει έτσι...
Sent from my iPad using Tapatalk