προσέχω πολύ την άμυνα της ομάδας μου και μέχρι τώρα έχει αποδώσει καρπούς.
το πρώτο μου κριτήριο για το στήσιμο ειναι βέβαια οι αμυντικές ικανότητες του παίχτη (αγοράζω παίχτες με διπλούς ρόλους για να έχω επιλογές)
πριν από κάθε ματς κατασκοπεύω τον αντίπαλο, εκτός από τις αμυντικές ικανότητες (στο τάκλιν δεν δίνω ιδιαίτερη σημασία αφού παίζω με ήπιο τρόπο) προσέχω να κοντράρω τις αιχμές του αντιπάλου σε επιθετικοτητα, δύναμη και ταχύτητα και επιλέγω οτι καλύτερο διαθέτω στις αντίστοιχες θέσεις, στα σκούρα βάζω και τα βελάκια προς τα κάτω (παίζω το 4-5-1v, πλάγια άμυνα αντεπιθέσεις νορμάλ ζώνη όχι οφσάιντ)
αρκετές φορές με ξελασπώνει ο dmc τον οποίο προσέχω να χει και επιθετικές ικανότητες.
δεν ξέρω αν αλλάζεις συχνά θέσεις στους αμυντικούς αν ειναι κακό κ επίσης αν οι "γρήγοροι" παίχτες αποδίδουν καλύτερα και ας ειναι προς στιγμήν ποιοτικά κατώτεροι από τους "αργούς"
επίσης τρελαίνομαι όταν σε παίχτες 3αστερους πχ βλέπω βαθμολογίες υψηλές σε απόδοση... αλλά πιστεύω ότι ειναι υποκειμενικες δλδ για την ποιότητα τους ότι τα πήγαν πολύ καλά ανεξάρτητα από το σύνολο της ομάδας που μπορεί να έχασε και να χει κατώτερες βαθμολογίες...