Results 1 to 10 of 15
Like Tree3Likes

Thread: Έτοιμος να το σβήσω

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Pro
    Quote Originally Posted by nikolgiorgos View Post

- Παίρνεις στα αλήθεια στα σοβαρά τα σχόλια του βοηθού προπονητή μετά τον αγώνα ?

.
    Δεν μπορεσα να κρατηθω οσον αφορα τα σχολια του προπονητη. Να οι προτασεις του δικου μου βοηθου ενω χανω με 2-4 απο πολυ πιο αδυναμο αντιπαλο οπως παντα αλλωστε. Περα απ την πλακα, φαινεται οτι στον βοηθο επεσε ΠΟΛΥ προχειροδουλεια. Υποτιθεται οτι το παιχνιδι αναβαθμιστηκε. Ας μην τον εβαζαν καλυτερα. Ηθελα να ξερω δεν εχουν inputs απο σχολια παικτων μετα την αναβαθμιση?? Δεν βλεπουν οτι κατι τετοια στην τελικη τους γ@μ@ει ολη την προσπαθεια?? Και στο κατω κατω γιατι θα πρεπει να διαβαζουμε τετοια σχολια και να ποναν τα ματια μας?? Και να πω και κατι αλλο?? (μεταξυ μας μην το μαθει κανας αλλος...) Μεχρι ποτε θα υπαρχει αυτο το παλιο στυλ γραφικων στο παιχνιδι?? Μεχρι ποτε θα δικαιολογουνε οι admins τις καταστασεις λεγοντας...παιξε απο το παλιο να να μην τα εχεις αυτα τα κουλα, κι εγω απο το παλιο παιζω??? Οταν δεν θα υπαρχει πια το παλιο τι θα λεμε/κανουμε δηλαδη??
    Να κι ο ατσιδας ο βοηθος μου. Προφανως εκανε λαθος το λεοφωρειο και πηγε σε αλλο γηπεδο, δεν ξερω. Απαραδεκτα πραγματα για αναβαθμισμενο game. Μ αρεσει που βαζουνε και κυπελλο συνομοσπονδιων μεσα. Μονο αυτο μας ελειπε. Ολα τα αλλα τα ειχαμε λυμενα.

Έτοιμος να το σβήσω-screenshot_10.jpg
    Last edited by Nikose; 05-21-2016 at 07:40 PM.