Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 31
Like Tree7Likes

Thread: Strikers για τα πανηγυρια.

Pro
    Συγνωμη Νικ..δεν τον λες και καλο striker όταν εχει 37 γκολ σε 65 αγωνες!!! Ενας προς το μετριο striker είναι. Ψιλοπαλτο δηλαδή.
    Μπορω να σου αραδιασω τη μιση μου ομαδα με σαφως καλυτερα ποσοστα απ αυτόν τον sriker. :P

Μην κοιτας βαθμολογιες και γκολ συνηθως τα χανω τα παιχνίδια. Την προ προηγουμενη σεζον τερματισα τριτος με 21 γκολ περισοτερα από τον πρωτο και η αμυνα μου ειχε φαει 14 λιγοτερα απ αυτόν. Μονο στο Τ11 αυτά.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Strikers για τα πανηγυρια.-screenshot_23.jpg   Strikers για τα πανηγυρια.-screenshot_22.jpg   Strikers για τα πανηγυρια.-screenshot_20.jpg   Strikers για τα πανηγυρια.-screenshot_18.jpg  
    Last edited by Nikose; 06-03-2016 at 12:11 PM.

Rookie nickosps's Avatar
    Για να είμαι ειλικρινής δεν είχα ποτέ παίχτη γενικώς (παίζω 5 χρόνια), που να έχει περισσότερα γκολ από ότι συμμετοχές, οπότε για εμένα είναι από τους καλούς και ήταν ακόμα καλύτερος όταν ήταν μικρότερος σε ηλικία. Και από κάτι άλλους που βλέπω, που σε 70 συμμετοχές έχουν πχ 11 γκολ είναι σαφώς καλύτερος.

Apprentice
    Προσπάθησες να αγοράσεις κάποιον? Εγώ έναν παίκτη έχω αγοράσει μέχρι στιγμής και αυτός είναι st και amr. Τον πήρα από τους προτεινόμενους από αυτούς δλδ που δίνεις μόνο τόκεν. Ότι στατιστικά σου εμφανίζουν ότι έχουν οι παικτες φαίνεται να ανταποκρινονται στην πραγματικότητα. Ο δικός μου έχει 38 γκολ σε 22 ματς και μια τουλάχιστον ασίστ σε κάθε ματς. Επίσης είναι και πολύ γρήγορος, ασχετα αν δε ξοδεύω βαλίτσες για να τον προπονω συστηματικά μόνο του. Δοκίμασε να αγοράσεις έναν από εκεί έστω και μια φορά νομίζω ότι αξίζει. Γενικά πάντως ισχύει αυτό που λες, οι περισσότεροι St έχουν ένα ποσοστό 50 με 70 τοις εκατό εύστοχιας.το κακο είναι ότι εμένα μου βγάζει μόνο st και δεν θέλω να πάρω άλλον αφού παίζω σύστημα με έναν st.

Στάλθηκε από το ZTE Blade A460 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Rookie nickosps's Avatar
    Δεν έχω πάρει ποτέ παίχτη από εκεί μέχρι τώρα. Παίρνω μόνο από τα bids, οπότε αν δεν έχει παίξει σε άλλη ομάδα πιο πριν, είναι λαχείο...

Apprentice
    Ισχύει είναι πολύ δυσευρετοι. Να φανταστείς τις προάλλες στις διαπραγματευσεις πήγα να χτυπήσω έναν τριάνταρη st με τρελά πόσοστα όπως αυτόν που σου λέω, αλλά δεν τον έδινε με τιποτα ο τύπος όσα και να του έδινα. Μάλιστα μου τις απεριψε αμέσως και πρέπει να τον προπονησε γρηγορα γιατί εξαφανίστηκε από τη λίστα. Προφανώς όλη αυτή η αφλογιστια εξηγείται μόνο με έναν τρόπο από εμένα και αυτός είναι ότι η εταιρεία θέλει χρήματα από τόκεν. Αλλά εδώ δεν έχουμε για αλλά και άλλα.....

Στάλθηκε από το ZTE Blade A460 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Nikose likes this.

Rookie nickosps's Avatar
    Προφανώς δεν ήθελε να τον πουλήσει και για να μην τον ζαλίζουν από 5άστερο τον έκανε 6άστερο και βγήκε από την λίστα σου...
    Όσο για τα χρήματα, σιγά να μην τους δώσω. Ένα παιχνίδι είναι... Στο level που είμαι, δεν παίρνω συχνά τίτλους, αλλά μου αρέσει να προπονώ τους παίχτες μου και να ανεβαίνουν.

Pro
    και μιας κι ειχα νικησει τον προηγουμενο αγωνα κυπελου με 5-1 ειπα να κανω ενα πειραμα σημερα. στηνω την ομαδα εξαρχης χωρις st.
    και τσακ!!! 0-7 ετσι στο τελειως χαλαρο. αρχιζω και πειθομαι οτι τα περισσοτερα που σηζηταμε στο παιχνιδι ειναι απλα και μονο θεμα γραφικων απλως να "γεμιζει" το παιχνιδι και ουδεμια σχεση εχουν με προγραμματισμο κλπ. (συστηματα βελη, αστερια, προπονηση ηθικο, δυναμικοτητα) μονο ζαριά ειναι. θα επανελθω και με αλλες φωτο μετα τους αυριανους αγωνες.

Strikers για τα πανηγυρια.-screenshot_7.jpg
    Strikers για τα πανηγυρια.-screenshot_10.jpg

Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    νομίζω ότι τό'κανε ο νίκος ο λίζας αυτό αλλά δεν έπιασε (τουλάχιστον για πολύ).
    χρειάζεται ο st για να απασχολεί τους dc.
    Nick Lizas likes this.
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

Pro
    Εδω θα ειμαστε να τα λεμε.

Pro
    Nikola δεν κρατας εναν striker οταν βαζει 1 γκολ καθε 8 αγωνες. Τον στελνεις απο κει που ηρθε.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast