Results 1 to 10 of 31
Like Tree7Likes

Thread: Strikers για τα πανηγυρια.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Pro
    Σημερα παιζαμε κυπελλο. Εχασε η ομαδα μας που επαιζε και σημερα χωρις ST.. Αλλα δε μασαμε με αυτη την ηττα, γιατι σημερα "ΕΠΡΕΠΕ" να χασουμε. Ετσι ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ο server. O αντιπαλος κυριολεκτικα δεν ηταν στο γηπεδο. Μονο ο gk του επαιζε σημερα.(Δυαστερος παρακαλω, και παικτης του αγωνα!!!!) Ουτε φαση κανανε, ουτε ευκαιρια, ουτε καν σχολιασμο στην περιγραφη δεν ειχαν!!!! Το μονο που ειπε γι αυτον ηταν καπου στο 80 οταν το κορακι του εδωσε πεναλτυ!!. Ετσι πηρε τον αγωνα σημερα με 0-1.Να μην αναφερω οτι το συστημα του ηταν πιο κουλο ακομη κι απ το δικο μας!!! Για βαθμολογιες ασε, δεν χρειαζεται να αναφερθω καν!! Δεν προβληματιζομαστε λοιπον για τον επαναληπτικο, φτανει να μην ξανακληρωθει κορακι απ τον ιδιο συνδεσμο.

Strikers για τα πανηγυρια.-screenshot_7.jpg
    Strikers για τα πανηγυρια.-screenshot_10.jpg
    Strikers για τα πανηγυρια.-screenshot_15.jpg

Μια απορια ομως...γιατι αυτα που σας συμβαινουν μια φορα το μηνα, εμενα μου συμβαινουν 4-5 φορες την εβδομαδα?? Ετσι για να μου φυγει το παραπονο μπορει καποιος να μου δειξει εστω μια ηττα του που να φαινεται ολοκαθαρα (βαθμολογιες, κατοχη, ολικα /ευστοχα σουτ, % ευστοχα σουτ κλπ οτι επρεπε καθαρα να κερδισει??) Εμενα ολες μου οι ηττες ειναι ετσι. Μιλαμε για τον ορισμο της τρολλιας!! Δεν εχω προβλημα μ αυτο. Αλλα συμβαινει μερα παρα μερα. Μαυτο εχω προβλημα!
    Last edited by Nikose; 06-05-2016 at 05:13 PM.