4Likes
-
1
Post By
-
3
Post By
-
VIP
Εγω παιδια νομιζω προσπαθουν ωα προσαρμοσουν το παιχνιδι οπως στην αληθινη ζωη ,οπως ειπε ο νικ η λεστερ με χαμηλοτερη ποιτητα
κερδισε ομαδες οπως η μαντσεστερ γιουνατετ,λιβερπουλ,αρσενα λ με διπλασιο μπατζετ απο αυτη, και στο κυπελλο αγγλιας οι εκπληξεις ειναι πιο πολλες
και μην ξεχναμαι οτι ατομα απο νορντεους παιρνουν πολλες συνεντευξεις απο παικτες που παιζουν στην αγγλια προσπαθωντας να προσαρμοσουν το παιχνιδι πανω στο αληθινο ποδοσφαιρο ,και φυσικα πανω σε αυτη την προσπαθεια οπως σε ολες τις δουλειες λαθη γινονται τα οποια για μενα ειναι λαθη και οχι bug
Εχω 2 ομαδες μια επιπεδο 16 και η αλλη 34 πολλες ομαδες ειναι χαμηλοτερες σε επιπεδο απο εμενα τα πιο πολλα παιχνιδια τα κερδιζω αλλα υπαρχουν και
παιχνιδια θα χασω σε ενα απο αυτα που ημουν παρων παρακολουθουσα το παιχνιδι με τον αντιπαλο παρων ο οποιος αν και χαμηλοτερης δυναμικοτητας
με κερδισε ,αλλα οχι τυχαια εκανε σωστες αλλαγες αλλαζε το συστημα του δηλαδη αυτος ο μανατζερ γιατι να μην κερδισει το πιο ευκολο για μενα θα ηταν να βγω εδω στο φορουμ και να αρχισω τα παραπονα και να ελεγα ηταν bug και οτι με κοροιδευει ο νορντεους ,δεν αντιλεγω πολλα παιχνιδια βασει των σταστικων
επρεπε να τα εχουμε κερδισει,ποσες φορες στην αληθινη ζωη λεμε οτι εκανε μια ευκαιρια και μας κερδισε,πολλα πραγματα στην ζωη παιζει ρολο απο ποια οπτικη γωνια τα βλεπουμε,ασ μην κατηγορουμε ανθωρπους προγραματιστες που προσπαθουν να δουλεψουν πανω σε πολλους σερβερ και να ικανοποιησουν εκατομμυρια χρηστες του τοπ ηλεβεν,και εγω προχθες επαιζα με ενα αντιπαλο δυνατοτερο απο μενα που ηταν τεταρτος στο πρωταθλημα του εγω παρων αυτος οχι ιδου το αποτελεσμα το οποιο ηρθε μετα απο αναλυση του αντιπαλου βασει αυτων που ο φιλος νικ εχει γραψει κατα καιρους στο φορουμ δηλαδη δεν εβαλα την ομαδα και οτι γινει υπηρχε στρατηγικη