Σορυ παιδια, ειχα καιρο να μπω και το ειδα τωρα.
-Το παιχνιδι μετραει ποσα βαλιτσακια εχεις παρει απο βιντεο, οχι τα βιντεο, οποτε οταν φτασεις 30 βαλιτσακια, σταματαει να σου βγαζει βιντεο.
-Αυτο που καποια βιντεο δεν σου δινουν, ισχυει, αλλα δεν εξαρταται απο το αν επαναλαμβανεται η διαφημιση.
Συνηθως φταιει η συγκεκριμενη διαφημιση και ειναι 3-4 που δε δινουν (δεν ξερω το λογο, αλλα δε μ'ενδιαφερει κιολας).
Προτεινω, παντως, μετα που τελειωνει το βιντεο, να μη πατατε αμεσως το Χ. Περιμενετε καμια 10αρια δευτερολεπτα.
Για καποιο λογο δουλευει μερικες φορες.
-Αυτο που μπορει να σου φαει καποια βαλιτσακια απο το οριο της ημερας, ισχυει, αλλα εμενα μου εχει τυχει να μου φαει μονο 1 και αρα να φτασω μονο τα 29.
Για σας που σας εφαγε 4, ναι, για καποιο λογο μολις φτασεις τα 26, το clean cache κραταει μονο για 2-3 βιντεο.
Αρα οταν φτασετε τα 26, θα σας πει "no offers", κανετε clean cache, πατε στα 27-28, ξανα clean cache, πατε στα 28-29, ξανα clean cache και αμα ειστε τυχεροι, πατε στα 30, αλλιως τελος.
Εγω προτεινω να παρετε τα 26 πρωτα βαλιτσακια απο το προγραμματακι και αν εχετε κινητο, τα υπολοιπα 4 απο το κινητο.
-Τελος, αυτο που κανει reset την εφαρμογη οταν πατησεις να δεις βιντεο, ναι το κανει, αλλα καποια στιγμη ξεκολλαει και σου δειχνει βιντεο κανονικα.
Δεν εχω βρει λυση γι'αυτο το πραγμα. Όποτε συμβαινει απλα μπαινω συνεχεια στην εφαρμογη μεχρι να ξεκολλησει.
Συνηθως δεν κανει πολυ ωρα μεχρι να ξακολλησει, οποτε δεν ειναι τοσο σπαστικο.
Να φανταστειτε, ειχα παει Ιταλια τον Ιουλιο-Αυγουστο και συνεβαινε πολυ πιο συχνα και για να ξεκολλησει παιρνουσε πολυυυυυ ωρα. Μου ειχε σπασει τα νευρα. Η απεγκατασταση δεν ελυνε το προβλημα, εκτος το οτι ειναι βαρετο να κανεις εγκατασταση απο την αρχη.
Ευτυχως στην Ελλαδα ειναι 100 φορες καλυτερα, αλλιως θα ειχα φρικαρει να ξοδευω ωρες καθε μερα να ασχολουμαι με αυτο.
Μαλλον εχει να κανει με καποια βιντεο συγκεκριμενων παροχεων τα οποια ειναι προβληματικα και αναγκαζουν το προγραμμα να κρασαρει.
Ελπιζω να ελυσα τις αποριες.