Results 1 to 10 of 42
Like Tree22Likes

Thread: Gk mystery

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP Nick Lizas's Avatar
    οι αποκρουσεις δεν σημαινει οτι γινονται μονο απο τον τερματοφυλακα

σόρυ που απαντάω εδώ, όπως και πιο πάνω, αλλά δεν νομίζω.
    παρατηρώ ότι κάποιες φορές που περιγράφει στα σχόλια ότι απέκρουσε ο gk, μετά από λίγο προσθέτει +1 στις αποκρούσεις.
    φυσικά είναι και οι αποκρούσεις που δεν τις περιγράφει, γι'αυτό μετά από λίγο μπορεί να δούμε ακόμα μια απόκρουση.
    αν εννοείς ότι μετράνε και οι αποκρούσεις από τους αμυντικούς, τότε θά πρεπε να είχαμε πάνω από 6-7 αποκρούσεις σε κάθε αγώνα.
    * απάντησε πιο κάτω - ευχαριστώ

Και ομως εχω δει ισα με 8εως 10 αποκρουσεις και σε περιγραφες απο φαουλ
    Απο πλαγια η κορνερ αποκουουν οι αμυντικοι και επισης δεν λενε απο πουθενα απο νορντεους οτι οι αποκρουσεις ειναι απο τον τερματοφυλακα .
    Θα επρεπε να υπαρχει αναλυτικη βαθμολογια για τον καθε παικτη για να ξερουμε
    και εμεις πως βγαινει και να βλεπουμε που υστερει ο καθε παικτης για να τον βελτιωσουμε ποσα τακλιν εκανε φαουλ σουτ αποκρουσεις κεφαλιες δοκαρια

Ναι, φυσικά και απεκρούουν οι αμυντικοί. Από τα συνολικά σουτ, κάποια είναι στον στόχο (στο τέρμα). Από αυτά, κάποια απεκρούει ο GK (είναι καταγεγραμμένα σαν "αποκρούσεις"/ saves), κάποια πηγαίνουν στο δοκαρι και τα υπόλοιπα είναι αποκρούσεις των αμυντικών αλλα΄αυτά δεν καταγράφονται .
    Αυτές οι αποκρούσεις που λες, οι 8-10 γίνονται από το τέρμα. Κατεβάζει ρολά που λένε. Γίνεται αλλα σπάνια.
    Και εγώ συμφωνώ ότι π΄ρεπει να έχουμε περισσότερα στατιστικά για τους αμυντικούς (αποκρούσεις για τον GK, τάκλιγκ για τους αμυντικούς). Είναι πιο χρήσιμα σαν εικόνα από το νά'χει άσιστ και γκολ
    Last edited by nikolgiorgos; 09-01-2016 at 02:45 PM.