GK (Multilanguage posts )
Οι τερματοφύλακες είναι μεγάλο μυστήριο στο παιχνίδι.
Από παλιά που έβλεπα αλλά δοκίμαζα και εγώ ο ίδιος, όταν τραυματίζονταν το τέρμα μου, τον κρατούσα μέσα και δεν έτρωγε γκολ. Όπως και πολλά άλλα όπως τα νέα χαρακτηριστικά τους.
Αυτή την σεζόν πήρα ένα νέο γρήγορο GK το πρωί της Κυριακής αλλά είχε απογοητευτικές εμφανίσεις.
Έτσι αποφάσισα να κάνω ένα πείραμα.
Να κρατήσω στον πάγκο τον νέο και να χρησιμοποιήσω για τέρμα, παίκτη από ακαδημίες, με 0Τ.
Είναι η έκτη του σεζόν στην ομάδα και στην πραγματικότητα δεν είναι ένα αστέρι αλλά πιο χαμηλά (κρατάω κάποιους τέτοιους παίκτες για να ρίχνω την ποιότητα και να έχω πιο εύκολη κλήρωση στο κύπελλο της επόμενης σεζόν).
Είναι ποιότητα 99, δηλ. 5* για το lv16 ενώ εγώ είμαι lv24.
Για να δούμε πως θα πάει.
Υπόψιν ότι αυτή την σεζόν πάω για το τρεμπλ και το’χω πάρει ζεστά, οπότε είναι λίγο ρίσκο το πείραμα.
ENG
GKs is still a mystery of the game. For example, I remember from the old times/version, when there wasn’t auto sub, not be able to score against a team with an injured GK. I used this trick too.
This season, I bought a young fast trainer who was good in gaining but not in the games. So I decided to make an experiment , to bench him and use my 1* GK as my main.
His quality is lower than 1* as he was a 0T academy player I get 6 seasons ago.
I keep some players with low Q to have an easier Cup draw in the next season.
He has q 99, means a 5* player for lv16 while I ‘m lv24.
Let’s see how it ‘ll go.
This season I want to win the treble and I ‘m taking it seriously so this test is risky for my target.