Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 42
Like Tree22Likes

Thread: Gk mystery

Pro CM-16's Avatar
    Nik so far I can conclude this :

It's actually important to have a high quality GK coz he can have a better chance at saving balls whether it's fired from long range, 1 on 1, or headers. However, with some solid DFs that protects the goal, at least your team can stop the attackers from hammering your goal more than 3 times I think.

If you have a lost game this season can you post your picture of one coz I wanna know how was Paliouras doing?

I 'll keep posting all the games.
    Last edited by nikolgiorgos; 08-31-2016 at 06:51 PM.

Rookie
    Καλησπέρα managers,

Μια απορία που αφορά τους τερματοφύλακες. Αν η απόδοση του GK πέσει κάτω από 6 σε κάποιον αγώνα, στον οποίο δεν προηγούμαι με 2-3 γκολ διαφορά, συνηθίζω να τον κάνω αλλαγή. Επηρεάζει αυτό την απόδοση του στα επόμενα παιχνίδια;

Ευχαριστώ

Απαντάω εδώ για να μην προσθέτω πολλά ποστ (γιατί έχει μέλλον αυτό το θέμα - και η ερώτηση σου ξεφεύγει λίγο).
    - Εξαρτάται. Αν παίζεις με σαφώς ανώτερη ομάδα και χάνεις, τότε είναι φυσικό να μην μπορεί να "κρατήσει" την εστία ανέπαφη. Επίσης αν παίζεις με πιο αδύναμη ομάδα και έφαγες τρολάρισμα (κακή μέρα - ζάρι), τότε σε αυτές τις περιπτώσεις η εμφάνιση του τέρματος ήταν μια κακή παρένθεση που λένε. Αν συνεχίσει τις κακές εμφανίσεις, τότε είναι μάλλον ντεφορμέ και ίσως πρέπει να μείνει στον πάγκο. όπως και νά'χει, το ηθικό του θα πέσει μια βαθμίδα.
    * Αν θες, κάνε Edit post και γράψε κάτω από μένα αν θες κάτι άλλο.
    Last edited by nikolgiorgos; 08-31-2016 at 05:19 PM.

VIP Nick Lizas's Avatar
    οι αποκρουσεις δεν σημαινει οτι γινονται μονο απο τον τερματοφυλακα

σόρυ που απαντάω εδώ, όπως και πιο πάνω, αλλά δεν νομίζω.
    παρατηρώ ότι κάποιες φορές που περιγράφει στα σχόλια ότι απέκρουσε ο gk, μετά από λίγο προσθέτει +1 στις αποκρούσεις.
    φυσικά είναι και οι αποκρούσεις που δεν τις περιγράφει, γι'αυτό μετά από λίγο μπορεί να δούμε ακόμα μια απόκρουση.
    αν εννοείς ότι μετράνε και οι αποκρούσεις από τους αμυντικούς, τότε θά πρεπε να είχαμε πάνω από 6-7 αποκρούσεις σε κάθε αγώνα.
    * απάντησε πιο κάτω - ευχαριστώ

Και ομως εχω δει ισα με 8εως 10 αποκρουσεις και σε περιγραφες απο φαουλ
    Απο πλαγια η κορνερ αποκουουν οι αμυντικοι και επισης δεν λενε απο πουθενα απο νορντεους οτι οι αποκρουσεις ειναι απο τον τερματοφυλακα .
    Θα επρεπε να υπαρχει αναλυτικη βαθμολογια για τον καθε παικτη για να ξερουμε
    και εμεις πως βγαινει και να βλεπουμε που υστερει ο καθε παικτης για να τον βελτιωσουμε ποσα τακλιν εκανε φαουλ σουτ αποκρουσεις κεφαλιες δοκαρια

Ναι, φυσικά και απεκρούουν οι αμυντικοί. Από τα συνολικά σουτ, κάποια είναι στον στόχο (στο τέρμα). Από αυτά, κάποια απεκρούει ο GK (είναι καταγεγραμμένα σαν "αποκρούσεις"/ saves), κάποια πηγαίνουν στο δοκαρι και τα υπόλοιπα είναι αποκρούσεις των αμυντικών αλλα΄αυτά δεν καταγράφονται .
    Αυτές οι αποκρούσεις που λες, οι 8-10 γίνονται από το τέρμα. Κατεβάζει ρολά που λένε. Γίνεται αλλα σπάνια.
    Και εγώ συμφωνώ ότι π΄ρεπει να έχουμε περισσότερα στατιστικά για τους αμυντικούς (αποκρούσεις για τον GK, τάκλιγκ για τους αμυντικούς). Είναι πιο χρήσιμα σαν εικόνα από το νά'χει άσιστ και γκολ
    Last edited by nikolgiorgos; 09-01-2016 at 02:45 PM.

Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    Ημέρα 10η
    - Καλή εμφάνιση στο Κύπελλο αν και δεν έκανε αποκρούσεις.
    - Δύσκολος αντίπαλος στο πρωτάθλημα, με επιθετικούς 6*
    Καλή μεφάνιση με μια μόνο απόκρουση. Βαθμός (με στρογγυλοποίηση) 7, όσο και ο αντίπαλος GK 6*, που έκανε 5 αποκρούσεις.
    Αρκετες φορές οι αμυντικοί μου απέκρουσαν την μπάλα μπροστά στην εστία (είναι στα αγγλικά, στα κουτάκια).

ENG
    Day 10
    Very good performance in the Cup (with no saves).
    Tough game in the League. 6* attackers.
    Good performance with a 7, one save but in many cases, my defenders saved the goal post.
    Same rate with oppo GK, 6* player, who made 5 saves

Gk  mystery-d10-cup.jpg

Gk  mystery-d10-le-3-1.jpg

11η μέρα
    Θρίαμβος στο τσου-λου
    Βαθμός 7 και 2 αποκρούσεις.
    Ο αντίπαλος 5* τερματοφύλακας πήρε 4
    Ο αντίπαλος μάνατζερ έβλεπε τον αγώνα, εγώ όχι.
    Η ομάδα του φυσικά έπαιζαν σε κανονικές θέσεις.

Παιχνίδι στο πρω.
    Εύκολη νίκη, με πολύ καλό βαθμό .

Day 11
    Easy win in CH.L.
    A rate of 7 and two saves.
    Oppo GK got a rate of 4
    He is a GK as all his players were playing in their normal positions.
    Oppo manager was watching the game. Me not.
    Thanks for the support.
    League game,
    Another easy win and a rate of 8.

Gk  mystery-d11-ch-l.jpg

Gk  mystery-d11-ch-l-support.jpg

Gk  mystery-d11-le.jpg
    Last edited by nikolgiorgos; 09-01-2016 at 09:07 PM.
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

Moderator milpol's Avatar
    Χαχαχαχα ΄σήμερα στο τσου λου νίκησα 2-1 και μου εχει ενα κοκκινο χερακι που λεει ο Firat Becken ( ο τερματοφύλακας μου ) με επίδοση 6-2 δεν ήταν τόσο καλός και έχω και ένα πράσινο-μπλε που μου είπε ο Firat becken απεκρουσε τα περισσότερα σουτ στην γραμμη του τέρματος χαχχχχα

Ημέρα 12η
    - Εύκολος αγώνας στο κύπελλο ενάντια σε δυνατή ομάδα για το επίπεδο της (με 6*-7* παίκτες) που δεν μπόρεσε όμως να αντισταθεί.
    Δεν είδα τον αγώνα. Ο Παλιούρας έπαιξε καλά και πήρε 8.
    Δεύτερη κίτρινη κάρτα για τον αμυντικό μου Luiz μετά από ένα λεπτό. Πως γκένεν αυτό ?

- Αγώνας πρωταθλήματος ενάντια σε παρατημένη ομάδα. Επίσης δεν είδα τον αγώνα και ο Παλιούρας πάλι έπαιξε καλά και πήρε 8.

ENG
    Day 12
    - Cup game vs a very good team for his level (6* and 7* players) but he couldn't resist.
    Didn’t watch it. Good performance from Paliouras.
    A surprising second yellow card after 1’ min for my defender Luiz. Wonder how

- League game, vs an abandoned team. Also didn’t watch it and a good performance from Paliouras.

Gk  mystery-d12-cup.jpg

Gk  mystery-d12-le.jpg

League and history so far

Gk  mystery-day-12-league-history.jpg
    madflo19 likes this.

GRE
    Μια μίνι περίληψη έως την 12η ημέρα.
    Η ομάδα με τον (λιγότερο από ) μονάστερο Παλιούρα δέχθηκε 6 γκολ στα 19 που συμμετείχε. Οι περισσότερες ομάδες βέβαια είχαν χαμηλή ποιότητα αλλά λίγες ήταν οι παρατημένες.
    Ακόμα και οι χαμηλότεροι επιθετικοί των αντιπάλων, 2* είχαν ποιότητα 122 ενάντια στο 99 του Παλιούρα.
    Ωστόσο δεν είχε σοβαρό πρόβλημα στις έως τώρα μονομαχίες.
    Αναρωτιέμαι αν η άμυνα μου (ο GK και οι αμυντικοί) λειτουργεί σαν μια οντότητα .
    Επίσης αναμένω μια σπουδαία εμφάνιση του με πολλές αποκρούσεις και βαθμό 9.
    Βλέποντας πάντως τους βαθμούς του έως τώρα, αν ήταν ένας κανονικός τερματοφύλακας, θα ήμουν ευχαριστημένος έως τώρα.

Ηθικό :
    Στην αρχή της σεζόν το ηθικό του ήταν στο κόκκινο (φυσιολογικά άλλωστε αφού δεν έπαιζε καθόλου) . Μετά πηγαινοέρχονταν από το «φτωχό» στο «πολύ φτωχό». Δεν του έχω δώσει ακόμα πακέτα ηθικού.
    Βλέπω μια λογική του στυλ, όταν παίρνει 7 > παραμένει το ίδιο, δεν ξέρω στο 8. Όταν παίρνει 6 > πέφτει.
    Όταν παίρνει 8 και καπάκι πάλι 8, ανεβαίνει μια βαθμίδα.
    Όλο αυτό βέβαια δεν έχει και πολύ σχέση με το πραγματικό ποδόσφαιρο. Εκεί αν έδινες τέτοια ευκαιρία σε έναν παίκτη να παίξει, και με αυτές τις αποδόσεις στα παιχνίδια, το ηθικό του θα πετούσε στα ουράνια
    Και μέχρι τώρα βλέπω ότι το χαμηλό ηθικό του δεν έχει επηρεάσει τις εμφανίσεις του. Γι’αυτό εγώ, εδώ και πολύ καιρό δεν δίνω εξτρά πακέτα ηθικού για να κρατάω τους παίκτες μου ψηλά.
    Δεν νομίζω ότι έχει και πολύ σχέση με τις εμφανίσεις, παρά μόνο περισσότερο με κίνδυνο για τραυματισμούς. Έτσι δίνω μόνο όταν πέσει στο επίπεδο «φτωχό».

ENG
    Let’s make a first summary of day 12.
    The team with Paliouras, the -1* GK, conceded 6 goals in 19 games.
    Most of the teams were weak but few abandoned. All the oppo attackers had much better q from m GK.
    The 2* attackers had q 122 vs 99 of Paliouras but it looks he hasn’t any major problem with the duels.

I wonder if my defense (the defenders and the GK) are acting as a unity.
    I ‘m curious if he ‘ll do a great performance with 5 or more saves and a rate of 9.
    When I see his rates so far, if he was a normal GK, I would be pleased with his numbers.

Moral
    In the beginning of the season, his moral was very poor, after some games it went to poor and back to very poor again. Today, after getting two 8, he has a poor.
    At the moment I won’t give him any boosters cause I want to observe if it ‘ll grow more.
    So far, I can see a logic of 7 or 8> stay the same,
    6 >drops,
    two 8s> increasing .

This thing with moral looks unrealistic .
    I football, if a player will come from the bench, out of nowhere, playing in the games as basic and have good performances, his moral would exploit
    I have notice for a long time ago that moral has little to do with performances of the players, that’s why I don’t spend my packs to have full moral in my players, only if it drops to low (and this only for injuries reason).

Gk  mystery-paliouras-d11.jpg

Gk  mystery-palouras-d12.jpg
    madflo19 likes this.

Gk  mystery-d13-ch-l.jpg

Gk  mystery-d13-le.jpg
    ENG
    Day 13
    Ok performance in CH.L. vs a good opponent. But with very few shots
    Not so good performance in the League, with a rate of 6 as conceded one goal .

GRE
    Ημέρα 13η
    Οκ εμφάνιση στο CH.L. αλλά ο αντίπαλος είχε λίγα σουτ καθότι έχασε και ένα παίκτη με κάρτα.
    Όχι τόσο καλή εμφάνιση στο πρω. Μια απόκρουση αλλά δέχθηκα και γκολ. Καλός βέβαια ο αντίπαλος μου.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Gk  mystery-d14-cup.jpg

Gk  mystery-day-14-le.jpg
    ENG
    Day 14
    Playing in the Cup vs a good team but for his level (-3 lvs above me). Easy game.
    In League, an easy victory vs a very weak team. Very good rate without saves.

GRE
    Ημέρα 14η
    Αγώνας στο κύπελλο vs μια πολύ καλή ομάδα αλλά για το επίπεδο της (3 lv κάτω). Εύκολα.
    Στο πρω. Εύκολος αγώνας, πολύ καλός βαθμός χωρίς αποκρούσεις.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Gk  mystery-day-15-ch-l.jpg

Gk  mystery-day-15-le.jpg
    ENG
    Day 15
    Good performance in CH.L. with 2 saves and a rate of 8.
    Also a good rate in league, in this domination.

GRE
    Ημέρα 15η
    Καλή εμφάνιση στο CH.L. , 2 αποκρούσεις και 8άρι.
    Το ίδιο και στο πρω.

-----------------------------------------------------------------------
    Gk  mystery-day-16-cup.jpg

Gk  mystery-day-16-le-draw.jpg
    ENG
    Day 16
    Not a good rate (6), maybe from the conceded goal. Easy CUP game
    In this league game, the first draw of this season. Whatever I was trying to do (subs, switching tactics, setting hard mods), his defenders were saving every shot of my attackers (except 1). A superb day for them and a bad day for me .

GRE
    Ημέρα 16η
    Όχι καλός βαθμός στο κύπελλο, σε εύκολο παιχνίδι. Μάλλον από το 1 γκολ που έφαγε.
    Στο πρω, ήρθε η πρώτη ισοπαλία της σεζόν. Ότι και να έκανα, δεν μου έβγαινε. Αλλαγές, αλλάζοντας σχήματα, εντολές, τίποτα. Οι 4 αμυντικοί του απέκρουαν κάθε σουτ μου (εκτός από 1). Πολύ καλή μέρα για αυτούς, κακή μέρα για μένα .
    LeManiaque likes this.

ENG
    A new record
    The record of winning streak was 27 so far but his season I made a new one of 30.
    From last season I had 1 victory and 29 from this season it’s 30. It could last for a few games more, too bad.
    And this new record cam with this 1* GK, Palouras ! What can I say .

GRE
    Ένα νέο ρεκόρ
    Έχοντας 1 νίκη από την προηγούμενη σεζόν και 29 νίκες έως την 16η ημέρα, έσπασα το ρεκόρ μου που ήταν 27 συνεχόμενες νίκες. Κρίμα, θα μπορούσε να πάει λίγο παραπάνω.
    Και αυτό το ρεκόρ ήρθε με αυτόν τον 1* GK, τον Παλιούρα. Απίστευτο ?

Gk  mystery-history-29-lv-24-new-record-wins.jpg
    Last edited by nikolgiorgos; 09-06-2016 at 06:01 PM.
    LeManiaque likes this.

Moderator milpol's Avatar
    απιστευτο !!!!! σημερα μπηκα στην ομαδα σου και με τρελανε !!!

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast