Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 31 to 33 of 33
Like Tree2Likes

Thread: προτάσεις για τον επόμενο αγώνα

Famous Cloverfield's Avatar
    Έχω παρατηρήσει ότι όταν παίζεις αμυντικά ή έστω συνετά έναν κατώτερο αντίπαλο, παίζεις με την τύχη σου.
    Είναι σαν να μην αξιοποιείς την κατοχή και ο αντίπαλος θα σου βγάλει γκολ από το πουθενά ή από κανά στημένο, και μετά θα τρέχεις.

Κατώτερους αντιπάλους ξεκινάω πάντα επιθετικά με περισσότερους παίκτες στο δικό του μισό, και υψηλή πίεση.
    Να τους πιάσεις από τα μαλλιά δλδ.

Αν κέρδισες 8-0 σημαίνει ότι υπήρχει σαφής διαφορά ποιότητας (ή το παράτησε ο αντίπαλος και είχε παίκτες σε άκυρες θέσεις)

Apprentice Fcgrfr's Avatar
    Έχεις δίκιο κ ειδικά στο πρω όποτε έπαιζα άμυνα με κατώτερης ποιότητας αντιπάλους έτρωγα 1 - 2 γκολ νωρίς νωρίς κ μάλιστα με σουταρες έξω από την μεγαλη περιοχή από τότε παίζω σχεδόν πάντα στο πρω με νοοτροπία κανονική κ αν ο αντίπαλος ειναι αρκετά κατώτερος με πίεση. ο συγκεκριμενος ειχε την ίδια παράταξη κ ίδιους παίχτες με το πρώτο παιχνίδι στην έδρα του σε κανονικές θέσεις (μια αλλαγή μόνο στο dmc του) δν παρακολουθησε τα παιχνίδια εγώ παρόν κ στα δυο, στο δεύτερο παιχνίδι έκανα τις αλλαγές που έγραψα παραπάνω, επίσης αντί για κοντινές έβαλα μεικτή πάσα, ξεκίνησα χαλαρά κ μετά έντονα κ ιδού.... σημειώνω οτι στο πρώτο παιχνίδι είχε 100% αποτελεσματικοτητα, οτι σουτ ήταν εύστοχο το έβαλε + 1 πέναλτι. ... χαχαχα
    Last edited by Fcgrfr; 10-09-2016 at 08:56 AM.

Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    παρατηρήσεις μου :
    - επειδή γενικά ποτέ δεν είμαι σίγουρος αν θα είμαι σε θέση να δω τον επόμενο μου αγώνα, από παλιά εχω συνηθίσει να στήνω την ομάδα σε 4-5-1v άμυνα/αντεπιθέσεις.
    1ον γιατί αυτό το σύστημα είναι πλήρες σε όλες τις γραμμές (όχι μόνο αυτό βέβαια) και 2ον γιατί με αυτό δύσκολά χάνω οπότε το πρώτο ζητούμενο, το να μην χάσεις (είτε σε πρω είτε σε κύπελλα) πετυχαίνεται.
    αν βλέπω τελικά τον αγώνα, το αφήνω έτσι και παρακολουθώ.
    αν τραβάει η ομάδα το αφήνω έτσι.
    αν δω ότι είμαι πίσω σε σουτ, τότε αλλάζω οδηγίες.

- για μένα είναι πιο σημαντικό να κερδίζω παιχνίδια και τίτλους παρά να κάνω εντυπωσιακά σκορ.
    χαίρομαι βέβαια όταν συμβαίνει, αλλά και το 5-0 είναι το τέλειο σκορ απέναντι σε όποια ομάδα.

- προσοχή στην κατοχή μπάλας. πολλές φορές ξεγελάει.
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234