Results 1 to 10 of 196
Like Tree63Likes

Thread: Καμιά καλή μεταγραφή κάνατε ?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Famous Cloverfield's Avatar
    Λοιπόν ήθελα παίκτες σε συγκεκριμένες θέσεις. Ήθελα να δυναμώσω άμυνα και dmc και να έχω ένα καλό AM.
    Έχω κάνει 4 μεταγραφές, βιάστηκα ίσως αλλά μου έκατσαν καλές ευκαρίες και επειδή δεν κόλλησα στο να πάρω παίκτες στο 99% ποιότητας, αλλά στόχευσα σε λίγο λιγότερο, πολυθεσίτες (αν γινόνταν) , με SA (αν γινονταν) και νέους γρήγορους (χωρίς να έχω καλή εμπειρία στο να διαλέγω σωστούς.
    Όλους με 1Τ (!!!) άρα έχω την ευχαίρεια να ξοδέψω μερικά που είχα κρατήσει για πράσινα και προπονήσεις.

Οποιαδήποτε κριτική/συμβουλή στις επιλογές καλοδεχούμενη.

Πάμε λοιπόν:

104Μ / 8.5Μ
    + Γρήγορος αν και 21, πολυθεσίτης, του βάζω και SA (όπως φαίνεται και στην φώτο )
    - Ξεκινάει από 89% αλλά επειδή θα τον έχω βασικό σε όλα λόγω πολλών θέσεων ελπίζω να το καλύψω.
    Καμιά καλή μεταγραφή κάνατε ?-anchico.jpg

104Μ / 5.8Μ
    +Γρήγορος αν και 21, 2 θέσεις, SA, 92% που θα πάει γρήγορα στο 6*
    Καμιά καλή μεταγραφή κάνατε ?-da_silva.jpg

104Μ / 9Μ
    + 97%, μικρός σε ηλικία στο πρώτο επίσημο έβγαλε μάτια, αν και η αναλογία φαίνεται κακή είναι γρήγορος νομίζω, αλλά θα το μάθω σήμερα/αύριο γιατί δεν ασχολήθηκα ακόμα μαζί του σε προπόνηση σε μία απλή πήρε +3 % αλλά ήταν μετά το ματς δεν έβγαλα συμπέρασμα
    - Μία θέση, χωρίς SA
    Καμιά καλή μεταγραφή κάνατε ?-marvin.jpg

104Μ / 8.7Μ
    + 93% και γρήγορος μου φάνηκε, θα φτάσει 6* σύντομα. Καλός performer έδειξε στο πρώτο ματς
    - Χωρίς SA, χωρίς άλλη θέση αλλά έψαχνα κυρίως για αυτή την θέση άρα καλά έκατσε έχω καλούς στα πλάγια
    Καμιά καλή μεταγραφή κάνατε ?-frank.jpg
    Last edited by Cloverfield; 09-23-2016 at 09:48 PM.