3Likes
-
Rookie
Λοιπόν, αν κατάλαβα καλά ο τύπος έχει 3 dc, 3 mc, aml-amr και 2 fc ;
Αν είναι έτσι έχεις αρχικά το πρόβλημα ότι έχει περισότερους mc από σένα (πράγμα που από ότι έχω καταλάβει γενικά είναι υπέρ του... όποτε έχω παίξει με αντίπαλο με περισότερους mc έχω πρόβλημα)
Σε τέτοια περίπτωηση αυτό που θα έκανα εγώ είναι :
1) Νοοτροπία αμυντική, πίεση ψηλά, άμυνα ζώνης (man to man μόνο αν έχεις καλύτερους αμυντικούς από τους επιθετιοκούς του), τεχνητό οφσάιντ (αν βάλεις man to man το βγάζεις αυτό) και εστίαση πάσας από τα πλάγια (αυτό θα δεις πως πάει το ματς και μπορεί να το αλλάξεις σε κέντρο αν δεν σου βγαίνει στο 30λεπτο)
2) 4 στην άμυνα (dl-dc-dc-dr), 1 dmc με βέλος πίσω, ml με βέλος πίσω 2 mc (εδώ μπορείς να βάλεις και τους δύο με βέλος μπροστά, η έναν μπρος έναν πίσω), mr με βέλος πίσω, και τέλος έναν fc
3) Στο παιχνίδι θα παίζεις με επιθετικό μπόνους όλα τα 20λεπτα και αν κερδίζεις το τελευταίο (μετά το 80') φυσική κατάσταση.
Αυτή είναι η κύρια πρότασή μου,
εναλλακτικά μπορείς τον dmc να τον κάνεις mc, όπου τότε θα έχεις τους 2 mc με βέλος πίσω και τον ένα με βέλος μπροστά (αν δεις ότι δεν βγάζεις φάσεις το αντιστρέφεις). Επίσης μπορείς να το κάνεις 4-1-3-2 με επίθεση από κέντρο, όπου θα παίζεις με άμυνα όπως πάνω, 1 dmc, 3 mc, 2 fc αλλά μπορεί να του βγεί το παιχνίδι από τα πλάγια εδώ και αν η άμυνά σου δεν πάει καλά την πάτησες...εδώ παίζει πολύ ρόλο αν είναι μέσα την ώρα του ματς αυτός...
Καλή επιτυχία και γράψε μας τι δοκίμασες και τι αποτέλεσμα είχες.