Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14
Like Tree3Likes

Thread: Ερωτηση περι πεναλντι και φαουλ.

Moderator milpol's Avatar
    Γεια σας παιδια , δεν μπορω να μπαινω συνεχεια λογω δουλειας . Θα ηθελα να προτεινω κάτι . να μπορουμε να βάζουμε και πέναλτυ πως εχει στο playstation να παιζουμε μονο πεναλτυ , ετσι θα βγαζουμε και καλυτερα συμπεράσματα για τους τερματοφύλακες αλλα και για τους εκτελεστες .

Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    χμμ, στα πλαίσια της προπόνησης ε ?
    ή και για φιλικό.
    Γιατί όχι.
    Βάλτο όπως στις προτάσεις σαν νέο ποστ.
    Προτάσεις
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

Moderator milpol's Avatar
    ειτε προπονησης είτε φιλικο εχω ενα τερματοφυλακα που ειναι ειδικος στα πεναλτυ και οταν βαραει ο εκτελεστης δειχνει οτι ειναι ειδικος (μιλαμε τωρα για τον εκτελεστη ) ενω τον τερματοφυλακα οχι . και εχω παρατηρησει οτι δειχνει το ειδικος για αποκρουση ενας προς εναν ενω το ειδικος στις αποκρουσεις πεναλτυ δεν το δειχνει

Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    εννοείς δείχνει στην διάρκεια του live αγώνα ή ότι έχει αυτήν την ειδικότητα ?
    Δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς.
    Στα live πάντως δεν έχω πετύχει ακόμα να δείχνει ενέργεια σπεσιαλίστας πέναλτυ ή 1-1.
    Δεν ξέρω αν το έχουν ξεκινήσει.
    Σε κάποιες ειδικότητες που έχουν οι παίκτες, όταν λειτουργούν βλέπουμε το αντίστοιχο σύμβολο.
    Μπορεί όμως μια ειδικότητα να ενεργοποιείται αλλά αυτό δεν σημαίναι ότι θα είναι και αποτελεσματική.
    πχ στο κόρνερ πολλές φορές ανάβει η ένδειξη του σπεσιαλίστα μου αλλά ή αποτυχαίνει ο επιθετικος μου ή αποκρούει ο αντίπαλος.
    Στον σπεσιαλίστα στα πέναλτυ, δεν "ανάβει" η ένδειξη και έτσι δεν ξέρουμε αν η επιτυχία/αποτυχία επηρεάσθηκε από την ικανότητα ή όχι.
    Μακάρι να το φτιάξουν και αυτό γιατί ακόμα είναι θολά τα πράγματα.
    για αυτό και εγώ αποφεύγω να παίρνω παίκτες ή GK σπεσιαλίστας πέναλτυ, γιατί άκρη δεν έχω βγάλει.
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

Page 2 of 2 FirstFirst 12