Results 1 to 10 of 19
Like Tree5Likes

Thread: Αστέρια εναντίον Ποιότητας

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Famous Cloverfield's Avatar
    Εγώ απλά να σημειώσω ότι στο παράδειγμα του Alexinho, ο ST του είναι 7άστερος και οι κεντρικοί αμυντικοί του αντιπάλου 6άστεροι. (ασχέτως την συνολική ποιότητα της ομάδας.)

Άρα δεν αποδεικνύει ότι ένας παίκτης με αστέρι δεν παίρνει κανένα bonusάκι παραπάνω, ίσα-ίσα το αντίθετο.

Επίσης παρατήρησα κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον:

Μέχρι τώρα ο καλύτερος μου παίκτης ήταν ο Bori, πάντα 7 άστερος ή κοντά στα 7 αστέρια.
    AMR, σκοράρει και παίρνει τα περισσότερα man of the match

Πήρα scout νέο παίκτη, τον έκανα αμέσως 7 άστερο, AMC/ST.
    Σκοράρει συνεχώς και παίρνει τα man of the match.
    Παρατηρώ στα γκολ ότι όταν ο Bori ήταν ο καλύτερος παίκτης στις αντεπιθέσεις που παίζετε η γνωστη πάσα-ρουλέτα "σε ποιόν θα κάτσει η μπίλια να βάλει το γκολ" όλες οι πάσες κατέληγαν σε αυτόν και άρα σκόραρε περισσότερο.

Τώρα γίνεται το αντίθετο τις παίρνει αυτές τις μπαλιές ο καλύτερος παίκτης μου, μερικές φορες είναι τετ-α-τετ ο Bori και την πετάει 10 μετρά πίσω για να σκοράρει ο άλλος.

Δεν μπορεί αν είναι τυχαίο. Νομίζω ότι το παιχνίδι αναγνωρίζει τον καλύτερο σου παίκτη και τον pushάρει να πάρει περισσότερες μπαλιές
    Last edited by Cloverfield; 10-01-2016 at 11:37 AM.
    Nick Lizas likes this.

Apprentice Alexinho's Avatar
    Quote Originally Posted by cloverfield View Post
    Εγώ απλά να σημειώσω ότι στο παράδειγμα του Alexinho, ο ST του είναι 7άστερος και οι κεντρικοί αμυντικοί του αντιπάλου 6άστεροι. (Ασχέτως την συνολική ποιότητα της ομάδας.)
    Και οι επιθετικοι του ειχαν 2 αστερια παραπανω απο τους αμυντικους μου, αλλα δεν εβαλε ουτε ενα γκολ.
    Αρα τι συμπερασμα βγαινει;;

(ασε που ο επιθετικος μου ειναι μονος του εναντιον 2 και τα μπακ του ειναι 7 και 8 αστερια, αλλα τελοσπαντων.)

Αρα δεν αποδεικνύει ότι ένας παίκτης με αστέρι δεν παίρνει κανένα bonusάκι παραπάνω, ίσα-ίσα το αντίθετο.
    Το παραδειγμα μου το εβαλα για να δειξω οτι δεν υπαρχει κατι που να δειχνει οτι υπαρχει μπονους.
    Οχι οτι ειναι αποδειξη για την μη υπαρξη. (Συνηθως χρειαζεται εσυ να αποδειξεις την υπαρξη, οχι ο αλλος την ανυπαρξια.)
    Αρα οχι, δεν αποδεικνυει το αντιθετο που λες. Δεν υπαρχει λογικη ακολουθια για να αποδεικνυεται.

Δεν μπορεί να είναι τυχαίο. νομίζω ότι το παιχνίδι αναγνωρίζει τον καλύτερο σου παίκτη και τον pushάρει να πάρει περισσότερες μπαλιές.
    Το οτι το παιχνιδι αναγνωριζει τον καλυτερο παιχτη της ομαδας ειναι ασχετο με το "παραπανω αστερια=μπονους", το οποιο ειναι και το θεμα που συζηταμε.
    Ο παιχτης στο παραδειγμα σου πιθανοτατα να ειναι οντως ο καλυτερος σου παιχτης ή να ειναι στο ιδιο περιπου υψος του καλυτερου σου.
    Δε μιλαμε τωρα αν ο ενας εχει 145% σουτ, ενω ο αλλος 150%.
    Αυτο που λεω φαινεται οταν η διαφορα ειναι πολυ μεγαλυτερη (20%,30%,40%... δεν ξερω ακριβως).
    Last edited by Alexinho; 10-01-2016 at 10:36 PM.